سه شنبه 25 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 10 دي 1403
کد 163715

آغاز عملیات احداث فاز اول پارک ۵۶ هکتاری شهرک امیدصفادشت

شهردارصفادشت گفت: ‌عملیات اجرایی پارک۵۶ هکتاری شهرک امید که به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین طرح‌های توسعه شهری می باشد آغاز شده و با سرعت و دقت درحال اجرا است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری صفادشت،شهردارصفادشت درخصوص این طرح راهبردی که نمادی از تحول در زیر ساخت‌های شهری و ارتقای رفاه عمومی است گفت:بوستان۵۶هکتاری براساس مصوبه شورای اسلامی شهربا جدیت تمام مدیریت شهری و با طراحی مدرن و امکانات مناسب شامل:شهربازی،زمین ورزشی،رستوران،کافه کتاب و فضای بازی ویژه کودکان در کنار مسیرهای پیاده روی، فضای سبز و امکانات رفاهی به قطب جدیدی برای تفریح، ورزش و آرامش خانواده‌ها تبدیل خواهد شد.
️وی افزود: اعتبار مورد نیاز جهت تکمیل این پروژه با برآورد سال جاری مبلغ ۱۵۰۰۰میلیارد ریال می باشد که در فاز اول اجرای این پروژه عملیات خاکبرداری سنگی با بولدوزر و چکش هیدرولیکی، زیرسازی، جدول‌گذاری،سنگ فرش و کاشت نهال با اعتبار مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال آغاز گردیده است و امیدواریم طبق برنامه‌ریزی انجام شده و با تامین اعتبار موردنیاز در موعد مقرر به بهره‌برداری برسد.
️شهردارصفادشت درپایان افزود:احداث بوستان۵۶هکتاری نشان‌دهنده عزم مدیریت شهری برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و توسعه زیرساخت‌های پایدار شهری است و این طرح در ارتقای نشاط اجتماعی و سلامت شهروندان موثر خواهد بود.
 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 10 دي 1403
  • ساعت 10
  • توسط مصطفی اسدی صفا/شهرداری صفادشت / فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 4
نظرات شما
captcha refresh
Aa