پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 10 آذر 1403
کد 163177

مانور ادوات و تجهیزات ستاد برف روبی شهرداری نصیرشهر برگزار شد

شهردار نصیرشهر در بازدید میدانی از مانور ستاد مدیریت بحران شهرداری تاکید کرد: ستاد برف روبی شهرداری نصیرشهر از امروز آماده کامل را در خدمت رسانی به شهروندان دارد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی نصیرشهر، محمد حسن پاک مهر در بازدید میدانی از مانور تجهیزات و امکانات ستاد مدیریت بحران که با حضور رئیس و اعضای شورای اسلامی نصیرشهر همراه بود، اظهار کرد: با شروع فصل سرما و بارش برف ، خدمت رسانی این ستاد آغاز می شود و شبانه روز در خدمت شهروندان و بازگشایی معابر عمومی خواهد بود.
وی در ادامه تصریح کرد: برگزاری این مانور میزآن آمادگی ادوات و تجهیزات ستاد مدیریت بحران را می سنجد تا با رفع کاستی ها خدمتی کیفی را به شهروندان ارائه کنیم.
شهردار نصیرشهر افزود:  ستاد مدیریت بحران با بیش از ۳۰ دستگاه ماشین الات سنگین، نیمه سنگین . سبک در صدد است تا در هنگام بارش نزولات آسمانی ، آرامش و لذت را برای شهروندان به ارمغان آورد.
پاک مهر ابراز کرد: در همین راستا لایروبی جوی های آب و کانال ها صورت گرفته تا در هنگام بارش از آبگرفتگی جلوگیری شود.
  • نوشته شده
  • در شنبه 10 آذر 1403
  • ساعت 02
  • توسط مهدی انصاری/شهرداری نصیرشهر/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 11
نظرات شما
captcha refresh
Aa