شنبه 19 مهر 1404
تاریخ : سه شنبه 10 مهر 1403
کد 162057

رفع تصرف دو هزار متر مربع از اراضی حریم و بستر رودخانه آهنگرگ

سرپرست امور منابع آب شمیرانات از رفع تصرف حدود دو هزار متر مربع از اراضی حریم و بستر رودخانه آهنگرگ میگون در بخش رودبارقصران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "سید حمید رضا حسینی" با اعلام این مطلب اظهار کرد: با تلاش  اکیپ گشت و بازرسی آب های سطحی این امور حدود دو هزار متر مربع از اراضی بستر و حریم رودخانه آهنگرگ میگون رفع تصرف شد.
وی با بیان اینکه این اقدام در راستای قانون توزیع عادلانه آب و برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز انجام شد، ادامه داد: در این عملیات با تخریب دیوار کشی ها ، بخشی از بستر  رودخانه آهنگرگ رفع تصرف شد.
حسینی همچنین تصریح کرد: در راستای صیانت و حفاظت از رودخانه ها و مجاری آب های سطحی و جلوگیری از  از ساخت و ساز های غیر مجاز در بستر وحریم رود خانه ها، گروه گشت و بازرسی به طور مداوم در حال گشت زنی در منطقه بوده و به محض برخورد باهرگونه تخلف اقدامات لازم جهت جلوگیری و رفع تصرف صورت می گیرد.
 
 
 
 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 10 مهر 1403
  • ساعت 10
  • توسط نرگس شیخ الاسلامی /شرکت آب منطقه ای تهران / استانداری تهران
  • تعداد بازدید 24
نظرات شما
captcha refresh
Aa