يکشنبه 20 مهر 1404
تاریخ : سه شنبه 3 مهر 1403
کد 161919

شهردار دماوند خبر داد؛

برگزاری همایش بزرگ روز جهانی گردشگری و روز ملی دماوند/ دماوند، میزبان ایرانگردان و جهانگردان در روز ملی گردشگری

شهردار دماوند گفت: این رویداد با همکاری گروه کمپر و کاروان‌داران ایران برنامه‌ریزی شده و شامل چندین بخش مهم است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری دماوند، مهدی رضایی‌مهر، شهردار دماوند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در روزهای پنجم و ششم مهرماه، یک کمپ یک‌روزه و یک‌شبه در کمپ ساید دماوند، روبروی ایستگاه آتش‌نشانی و مرکز خرید دماوند سنتر برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: این کمپ با حضور پیشکسوتان ایرانگردی و جهانگردی کشور همراه خواهد بود که تجربیات ارزشمندی را با شرکت‌کنندگان به اشتراک می‌گذارند.

شهردار دماوند ادامه داد: همچنین همایش روز ملی دماوند در تاریخ ۶ مهرماه در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد دماوند برگزار خواهد شد.
رضایی‌مهر با بیان اینکه این برنامه‌ها با حمایت اعضای شورای اسلامی شهر دماوند انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: در ادامه برنامه‌ها، رژه کمپرها و کاروان‌ها از کمپ ساید به سمت دانشگاه انجام می‌شود که جلوه‌ای زیبا از همبستگی جامعه گردشگری را به نمایش می‌گذارد.

وی به هدف از تلفیق این دو رویداد اشاره کرده و گفت: به دلیل شرایط خاص و تلاش‌هایی که صورت گرفت، تصمیم گرفتیم مراسم روز ملی دماوند را همزمان با روز جهانی گردشگری برگزار کنیم تا بتوانیم نگاه تازه‌ای به فضاهای گردشگری دماوند ارائه دهیم و ظرفیت‌های این منطقه را به نمایش بگذاریم.

شهردار دماوند بیان کرد: این برنامه رایگان و بازدید برای هم‌وطنان و همشهریان عزیز آزاد است و همچنین اساتید و متخصصان این حوزه در خدمت حضار خواهند بود تا تجربه‌ای متفاوت از گردشگری را به اشتراک بگذارند.

رضایی‌مهر در پایان خاطرنشان کرد: این رویداد با هدف تقویت نگرش به ظرفیت‌های گردشگری دماوند و معرفی این منطقه به عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری مهم کشور برگزار می‌شود و امیدواریم که این روند در آینده نیز ادامه یابد.



 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 3 مهر 1403
  • ساعت 15
  • توسط احمد حسنی/شهرداری دماوند/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 38
نظرات شما
captcha refresh
Aa