پروژه های ورزشی و درمانی صباشهر با 880 میلیارد ریال اعتبار و با حضور استاندار تهران به بهره برداری رسید.
به گزارش شورای اسلامی و شهرداری صباشهر، بعد از ظهر سه شنبه و با حضور علیرضا فخاری استاندار تهران، پروژه های عمرانی سالن های ورزشی شهید مدافع حرم «علی مرادی»، «شهدای خدمت» و درمانگاه «شهروند» در صباشهر افتتاح شد.
بر اساس این گزارش در این بهره برداری ها، علیرضا فاتحی نژاد فرماندار، حجت الاسلام حسینی نوری امام جمعه شهریار، حجتالاسلام بجانی امام جمعه صباشهر ، میرمحمد غراوی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، وحید کیهان مدیرکل حوزه استاندار ، اسدالله تقی زاده مدیر کل بازرسی استانداری ، محمد صائبی مشاور و مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استاندار،اعضای شورای اسلامی شهر صباشهر ، سجاد برنجی، شهردار صباشهر و جمعی از مسئولین شهرستان شهریار، خانواده معظم شهدا و مردم صباشهر حضور داشتند.
گفتنی است که سالن های ورزشی و درمانگاه افتتاح شده به همت شهرداری و شورای شهر صباشهر احداث شده اد.
لازم به ذکر است که سالن ورزشی شهید مدافع حرم «علی مرادی» در زمینی به مساحت ۱۶۵۶ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۳۲۰ میلیارد ریال و سالن «شهدای خدمت» در زمینی به مساحت ۲۴۰۰مترمربع با اعتباری بالغ بر ۴۴۰میلیارد ریال احداث شده اند.
شایان ذکر است که باافتتاح این سال ها سرانه ورزشی شهرستان شهریار و شهر صباشهر افزوده شده و مردم این منطقه می توانند فعالیت های ورزشی داشته باشند.
گفتنی است که درمانگاه «شهروند» در صباشهر نیز در زمینی به مساحت ۱۰۰۰متر مربع با اعتباری بالغ بر ۱۲۰میلیارد ریال افتتاح و به بهره برداری رسیده است.