سه شنبه 25 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 19 شهريور 1403
کد 161662

رفع تصرف 10 هزار متر مربع از حریم و بستر رودخانه جاجرود در شهرستان پاکدشت

مدیر امور منابع آب پاکدشت از رفع تصرف 10 هزار مترمربع از حریم و بستر رودخانه جاجرود واقع در روستای کبودگنبد در محدوده عملکرد این امور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران،  "علیرضا خانی زاد" با اعلام این مطلب اظهار کرد: با تلاش اکیپ گشت واخذ دستور قضایی توسط کارشناسان حقوقی، 10 هزار مترمربع از حریم و بستر رودخانه جاجرود واقع در روستای کبودگنبد رفع تصرف شد.

خانی زاد در ادامه تصریح کرد : انهار منشعب از  رودخانه ها در بازه هایی نیازمند بازگشایی، لایروبی و احیا می باشد که در این راستا پس از گزارش گشت و  بازرسی منابع آب امور و انجام  کارشناسی ، پرونده پس از  تعیین میزان تصرفات ، بعد از اخذ حکم قضایی ، عملیات تخریب بستر صورت پذیرفت که در این عملیات مساحتی بالغ بر 10 هزار مترمربع از بستر رودخانه که دارای دیوار کشی  و ساخت و ساز بوده رفع تصرف شد.

وی با بیان این مهم  به تمامی افرادی که قصد خرید اراضی و یا ساخت و ساز در مجاورت  مجاری آب‌های سطحی را دارند، هشدار داد: قبل از هرگونه اقدام جهت اطلاع از میزان بستر و حریم و ضوابط قانونی آن، به امور منابع آب پاکدشت مراجعه کنند تا از هرگونه سوء استفاده سودجویان و ورود ضرر و زیان به افراد جلوگیری شود.

خانی زاد  ضمن قدردانی از زحمات پرسنل گروه آبهای سطحی خاطر نشان کرد، امور منابع آب پاکدشت بعنوان متولی منابع آب در حوزه عملکرد خود و بعنوان نماینده شرکت آب منطقه ای تهران با هرگونه تخلف و سوء استفاده از منابع سطحی و زیر زمینی برخورد جدی و قانونی می نماید .


 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 19 شهريور 1403
  • ساعت 13
  • توسط نرگس شیخ الاسلامی /شرکت آب منطقه ای تهران / استانداری تهران
  • تعداد بازدید 45
نظرات شما
captcha refresh
Aa