شهردار قدس بر ضرورت تقویت نیروی انسانی در مرکز فوریتهای شهری(۱۳۷) در راستای تسریع در ارائه خدمات مطلوب به شهروندان تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قدس؛ سعید شهلی در جلسه کمیته پرسنلی که صبح امروز در دفتر شهردار برگزار شد، علاوه بر تقویت نیروی انسانی در حوزه درآمد مناطق سهگانه، بر ضرورت تقویت نیروی انسانی در مرکز فوریتهای شهری(۱۳۷) در راستای تسریع در ارائه خدمات مطلوب به شهروندان تاکید کرد و گفت: مرکز فوریتهای شهری شهرداری به عنوان واحدی پیشرو برای رفع نواقص شهری و رفع مطالباتی است که بعضا به نظر کم اهمیت است، لکن اگر رفع نگردد خسارت بیشتری به بیت المال و امکانات شهری وارد میکند. چه بسا در مواردی موجب خسارت به شهروندان نیز خواهد شد.
وی افزود: این مطالبات قابل طرح در حوزه معاونت امور زیربنایی و عمران نیست و زمان زیادی برای انجام میخواهد که میبایست با تقویت نیروی انسانی و تجهیزات موردنیاز این واحد بسیاری از مشکلات را با هزینه مناسب و کمترین زمان ممکن بر طرف نماییم.
شهردار قدس در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به این امر تصمیم بر تقویت این واحد گرفته شده و علاوه بر تقویت لوازم مورد نیاز نیروی انسانی آن را نیز تقویت خواهیم کرد.
سعید شهلی تصریح کرد: واحدهای درآمدی در مناطق سهگانه نیز نیاز به تقویت نیروی انسانی دارد که بنا داریم از نیروی جوان و با انگیزه بعد از گذراندن دوره آموزش در حوزه مورد نظر، بکارگیری کنیم.