يکشنبه 20 مهر 1404
تاریخ : چهارشنبه 20 تير 1403
کد 160800

به مناسبت ماه محرم و صفر؛

شهر دماوند سیاه‌پوش شد

شهر دماوند به مناسبت ماه محرم و صفر سیاه‌پوش شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری دماوند، شهر دماوند به همت روابط عمومی شهرداری دماوند به مناسبت ایام محرم سیاه‌پوش شد.

این اقدام با هدف گرامیداشت ماه محرم و ایجاد فضای معنوی و مذهبی در سطح شهر انجام شده است.

روابط عمومی شهرداری دماوند اقدام به نصب بنرها، پرچم‌های مشکی و دیگر المان‌های مرتبط با این ماه عزیز در معابر اصلی شهر کرده است.

لازم به ذکر است؛ طی ایام ماه محرم و صفر هیئت‌های مذهبی بسیاری در سطح شهر دماوند هستند و بخشی از فضاسازی معنوی و مذهبی شهر نیز توسط این هیئت‌ها انجام شده که جای قدردانی دارد.

این هیئت‌ها با نصب پرچم‌ها و بنرهای عزاداری، برپایی تکیه‌ها و حسینیه‌ها و برگزاری مراسم‌های مذهبی، نقش مهمی در حفظ و ترویج فرهنگ عاشورایی در جامعه ایفا می‌کنند.

شهرداری دماوند نیز ضمن تقدیر و تشکر از تمامی هیئت‌ها و افراد فعال در این عرصه، بر اهمیت همکاری و همدلی در ایجاد فضای مناسب برای برگزاری مراسم‌های عزاداری تأکید دارد و از شهروندان خواست تا در حفظ نظم و رعایت نکات بهداشتی و ایمنی در این ایام همکاری لازم را داشته باشند.

این اقدامات همگی در راستای ایجاد فضایی معنوی و یکپارچه برای بزرگداشت ایام محرم و عزاداری سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) انجام شده است.
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 20 تير 1403
  • ساعت 13
  • توسط احمد حسنی/شهرداری دماوند/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 45
نظرات شما
captcha refresh
Aa