سه شنبه 25 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 31 خرداد 1403
کد 160378

شهردار اوشان فشم  میگون:

پاکسازی مناطق سیل زده میگون تسریع شود

شهردار اوشان فشم  میگون با تاکید بر بازگشت مردم به زندگی عادی در منطقه گفت: روند پاکسازی مناطق سیل زده میگون تسریع شود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون؛ محمدرضاشهبازی در  حاشیه  بازدید میدانی  از این‌مناطق گفت: این بازدید به منظور ارزیابی روند پاکسازی خیابان‌ها و مناطق آسیب‌دیده انجام شد تا از نزدیک نظارت داشته باشیم که کارها به چه میزان پیشرفت داشته و چه اقداماتی برای تکمیل عملیات پاکسازی باقی مانده است.

در این بازدید، شهبازی از نزدیک به بررسی وضعیت خیابان‌ها، منازل و زیرساخت‌های آسیب‌دیده پرداخت و با کارشناسان و مسئولان مربوطه درباره اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های آینده گفتگو کرد. 
وی با اشاره به اهمیت سرعت و دقت در بازسازی مناطق آسیب‌دیده گفت: "پس از سیلاب اخیر، تلاش‌های گسترده‌ای برای پاکسازی و بازسازی مناطق آسیب‌دیده آغاز شده است. امروز با بررسی‌های انجام‌شده، دستورات لازم برای تسریع در روند پاکسازی و بهبود وضعیت خیابان‌ها و زیرساخت‌ها صادر شد."

وی افزود: "مهم‌ترین اولویت ما در حال حاضر بازگرداندن زندگی عادی به مناطق آسیب‌دیده و تضمین ایمنی و رفاه شهروندان است. تیم‌های ما به صورت شبانه‌روزی در حال کار هستند تا خیابان‌ها و مناطق سیل‌زده را در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاکسازی کنند."

شهبازی با تأکید بر اهمیت همکاری همه‌جانبه گفت: "همکاری و هماهنگی بین تمامی واحد های مرتبط شهرداری و شهروندان برای بازسازی سریع و موثر مناطق آسیب‌دیده ضروری است. از همه شهروندان می‌خواهیم که با تیم‌های پاکسازی همکاری کنند و در صورت مشاهده هرگونه مشکل یا نیاز به کمک، به مسئولین اطلاع دهند."

در پایان این بازدید، شهردار اوشان، فشم و میگون از تمامی مسئولان و کارشناسان درخواست کرد که با جدیت و تلاش مستمر، برای بازسازی کامل مناطق آسیب‌دیده و بازگرداندن زندگی عادی به این مناطق اقدام کنند.
 
 
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 31 خرداد 1403
  • ساعت 13
  • توسط محمود خاکی/شهرداری اوشان فشم میگون/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 2
نظرات شما
captcha refresh
Aa