يکشنبه 2 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 3 خرداد 1403
کد 159782

بزرگداشت شهادت سیدالشهدای خدمت خادم الرضا شهید آیت الله رئیسی و همراهانش در روستای فیلستان

بخشدار مرکزی از برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در روستای فیلستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی بخشداری مرکزی شهرستان پاکدشت ، مراسم بزرگداشت شهادت سیدالشهدای خدمت خادم الرضا شهید آیت الله رئیسی و همراهانش با سخنرانی فاضل کارخانه فرماندار پاکدشت و حضور سعید فکری بخشدار مرکزی، حجت‌الاسلام والمسلمین امیری امام جماعت، محمود کرمانشاهی دهیار، اعضای شورای اسلامی دهستان فیلستان و آحاد مردم متدین در مسجد موسی بن جعفر علیه السلام فیلستان برگزار گردید.

فاضل کارخانه با بیان اینکه رئیس‌جمهوری فقید جمهوری اسلامی ایران طی بیش از هزار روز خدمت‌رسانی در دولت سیزدهم مصداقی از «مجاهد فی سبیل‌الله» بود، گفت: از آن جایی که آیت‌الله رئیسی در راه خدمت به مردم حرکت می‌کرد، خداوند متعال علاقه و حُب او را در دل ملت قرار داده بود.

فاضل کارخانه گفت: هشتمین رئیس جمهور ما که به مقام والای شهادت رسید در عرصه خدمت به مردم پیشتاز بود و قطعا مزدی بالاتر از شهادت نباید  برای ایشان از باب اخلاص قائل بود و قطعا این شهادت پاداش کارهای جهادی و خالصانه شهید  آیت الله رئیسی بود.

فرماندار شهرستان پاکدشت  اظهار داشت: در آیه ٢٣ سوره احزاب آمده است مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا﴿۲۳﴾
<<در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند)، و بعضی دیگر در انتظارند؛ و  هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند>>

 وی بیان داشت :عده ای صادق الوعده اندو ایمان و عملشان یکی است. وی شأن نزول این آیه را حمزه سیدالشهداء و میثم تمار  عنوان کرد و (منهم من ینتظر) وجود مبارک حضرت علی علیه السلام می باشد  که شهید رییسی هم به عنوان یکی از رهروان امیر المومنین علیه السلام  همیشه  منتظرشهادت بود و مجاهدانه زندگی کرد.

وی افزود : شهید دکتر  آیت الله رئیسی مرد سیاست و اخلاق بود و جمع اخلاق و سیاست یعنی سیاست دینی که شهید رئیسی  مکتبی را به عرصه ظهور گذاشت که در تاریخ ماندگار شد.

 فاضل کارخانه بیان داشت:  سیدالشهدای خدمت در  سفر به شهرستان پاکدشت مردم این شهرستان  را مردمانی دشمن شناس، با بصیرت و زمان شناس دانست.




 
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 3 خرداد 1403
  • ساعت 07
  • توسط محمد بختیاری/بخشداری مرکزی پاکدشت/فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 91
نظرات شما
captcha refresh
Aa