دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : جمعه 28 ارديبهشت 1403
کد 159673

شهردار پیشوا/دهه کرامت فرصتی مغتنم برای ترویج فرهنگ رضوی

شهردار پیشوا در جشن بزرگ دهه کررامت،برگزاری جشن های ائمه را حق شهروندان دانست.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهرپیشوا، سیدجمال محمدی شهردار پیشوا در جشن بزرگ دهه کرامت با بیان این نکته که دهه کرامت، فرصتی مغتنم برای ترویج فرهنگ رضوی و آموزه های ناب ائمه اطهار (ع) است گفت: در این ایام پربرکت، باید با تأمل در سیره و منش امام رضا (ع) و حضرت فاطمه معصومه (س)، آموزه های نورانی این بزرگواران را در زندگی خود پیاده کنیم و عطر فضیلت و معنویت را در جامعه خود عطرآگین نماییم
. وی افزود:امام رضا (ع) الگوی تمام عیار تقوا، علم، حلم، صبر و بردباری هستند که با منش و رفتار کریمانه خود، قلوب مردم را تسخیر نمودند و به عنوان امام رئوف و مهربان در تاریخ بشریت جاودانه شدند.

محمدی با بیان این نکته که حضرت فاطمه معصومه (س) نیز به عنوان بانوی کرامت و عصمت، الگوی زن مسلمان ایرانی هستندگفت: ایشان با حجاب و عفاف خود، عصمتی الهی را به نمایش گذاشتند و به عنوان مشعل هدایت و تقوا برای زنان و دختران این سرزمین درخشیدند.

محمدی در پایان گفت:ما به عنوان خادمان شما در شهرداری، وظیفه خود می دانیم که در راستای ترویج فرهنگ رضوی و آموزه های اهل بیت (ع) تلاش نماییم و در این راستا، اقدامات مختلفی از جمله فضاسازی شهری، برگزاری برنامه های فرهنگی و مذهبی، و ارائه خدمات به عاشقان اهل بیت انجام شده است.
  • نوشته شده
  • در جمعه 28 ارديبهشت 1403
  • ساعت 07
  • توسط هادی آرامی/شهرداری پیشوا/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 14
نظرات شما
captcha refresh
Aa