يکشنبه 20 مهر 1404
تاریخ : يکشنبه 23 ارديبهشت 1403
کد 159530

نخستین اجلاسیه شهدای سلامت استان تهران به میزبانی پاکدشت

فرماندار پاکدشت گفت:استفاده از ظرفیتهای فرهنگی، هنری و اجتماعی برای معرفی سیره عملی شهدا به نسل جدید انقلاب اسلامی، بسیار موثر است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ، فاضل کارخانه فرماندار پاکدشت در حاشیه نخستین اجلاسیه شهدای سلامت استان تهران با بیان اینکه استفاده از ظرفیتهای فرهنگی، هنری و اجتماعی برای معرفی سیره عملی شهدا به نسل جدید انقلاب اسلامی و همچنین تبیین آرمانهایی که این جوانان برومند کشورمان برای تحقق آنها جانفشانی کردند بسیار موثر است، گفت: فضاسازی دائمی سیمای شهرها،روستاها،ادارات و دیگر اماکن به منظور آشنایی نوجوانان و جوانان با این الگوهای ماندگار، و همچنین استفاده از ظرفیت فضای مجازی، رسانه‌های فعال و ظرفیت دانشجویی و دانش آموزی شهرستان در فرهنگ سازی مورد توجه جدی متولیان این امر مهم باشد.
وی افزود: هدف از برگزاری کنگره شهدا، معرفی شهیدان به عنوان الگوهایی ماندگار به جامعه به ویژه قشر جوان و نوجوان است.
گفتنی است همزمان با دهه کرامت، نخستین اجلاسیه شهدای سلامت استان تهران روز شنبه با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سیدحمید میرباقری و مداحی حاج علی مهدوی نژاد و اجرای گروه سرود و حضور پرچم متبرک حرم مطهر علی بن موسی الرضا(ع) و قرائت صلوات خاصه و با حضور مسئولین کشوری و استانی در مصلی امام خمینی رحمه الله علیه شهرستان پاکدشت برگزار شد.

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 23 ارديبهشت 1403
  • ساعت 13
  • توسط جابر کنگرلو فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 10
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری پاکدشت
نظرات شما
captcha refresh
Aa