دوشنبه 24 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 27 فروردين 1403
کد 158824

رنگ‌آمیزی پل‌های عابر پیاده قرچک

معاون خدمات شهری شهرداری قرچک گفت: ۲۰ پل هوایی این شهر رنگ‌آمیزی شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری قرچک، محسن خائف معاون خدمات شهری شهرداری قرچک در این خصوص اظهار کرد: پل‌های عابر پیاده سطح شهر به‌منظور بهبود وضعیت بصری و همچنین محافظت از آسیب‌های محیطی رنگ‌آمیزی و نونوار شد.

وی افزود: این طرح در ۲۰ پل هوایی سطح شهر در مسیرهای بلوار امام خمینی (ره)، کمربندی شمالی و کمربندی جنوبی، توسط حوزه زیباسازی اجرا شد.

خائف اظهار کرد: پل‌های عابر پیاده به دلیل حجم زیاد تردد خودروهای عبوری در معرض آلاینده‌های محیطی قرار داشته که باعث وضعیت نامطلوب ظاهری پل‌ها شده بود. لذا بارنگ آمیزی پل‌ها نسبت به بهبود سیما و منظر شهری و به‌تبع آن ارتقاء روحیه نشاط و شادابی در شهروندان اقدام شده است.

معاون خدمات شهری شهرداری قرچک در پایان خاطرنشان کرد: ایجاد زیبایی بصری، تلطیف محیط و رفع مشکلات درگرو نگاه دقیق علمی و متکی به روحیه خدمت‌رسانی و خدمت‌گزاری است و در این راستا توجه به فرهنگ اسلامی و ایرانی همراه با زیباسازی در اولویت اقدامات قرار دارد.

 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 27 فروردين 1403
  • ساعت 09
  • توسط حسین ابویسانی/شهرداری قرچک / فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 21
نظرات شما
captcha refresh
Aa