قائم مقام کمیته امداد استان تهران با اشاره به اینکه خانواده شهیدان با اهدای بهترین عزیزان خود در راه دفاع از انقلاب و کشور کار بزرگ و عظیمی را انجام دادند گفت: مدیون خون پاک شهدا، صبر خانواده شهدا و از خودگذشتگی ایثارگران هستیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، حمید صمیمی، در دیدار از خانواده پاسداران شهید برادران مسعود و مهدی نیرنجی از شهدای دفاع مقدس که با همراهی به رضا علی شیری، رئیس اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی و مهدی سامانی، سرپرست اداره جنوب شرق تهران انجام شد، با بیان اینکه خانواده شهدا و ایثارگران مقام والایی در پیشگاه خداوند متعال دارند، گفت: خانواده شهیدان با اهدای بهترین عزیزان خود در راه دفاع از انقلاب و کشور کار بزرگ و عظیمی را انجام داده اند.
قائم مقام کمیته امداد استان تهران، افزود: امروز هرچه داریم همه را مدیون خون پاک شهدا، صبر و استقامت خانوادههای شهدا و از خودگذشتگی ایثارگران و آزادگان هستیم و هیچ شکی در آن نیست.
شهید «مهدی نیرنجی» ۲۱ آذر ۱۳۴۴، در تهران چشم به جهان گشود، دانشجوی کارشناسی رشته ریاضی و کارمند مخابرات بود و بیستم اسفند ۱۳۶۶، در شهرکرد بر اثر بمباران هوایی شهید شد، مزار او در بهشت زهرای تهران واقع است.
شهید «مسعود نیرنجی» متولد سال ۱۳۴۸ شهید دفاع مقدس، در تهران چشم به جهان گشود، تا پایان دوره متوسطه در رشته ریاضی درس خواند و دیپلم گرفت و به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت و در بیست و پنجم دی ۱۳۶۱، با سمت نیروی واحد اطلاعات و عملیات در فکه بر اثر اصابت ترکش مین توسط نیروهای عراقی شهید شد. تا کنون اثری از پیکرش بدست نیامده است.