يکشنبه 20 مهر 1404
تاریخ : چهارشنبه 15 فروردين 1403
کد 158620

با تلاش عوامل آتش‌نشانی دماوند انجام شد؛

خروج ۲ راس دام از داخل چاه ۵۰ متری در شهر دماوند

دو راس دام سبک که به داخل چاه ۵۰ متری در محله ولیران شهر دماوند سقوط کرده بودند، با تلاش عوامل آتش‌نشانی دماوند خارج شدند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری دماوند، حوالی ساعت ۹ صبح امروز سه‌شنبه ۱۴ فروردین‌ماه گزارش حادثه سقوط دو راس دام سبک یک چوپان به داخل چاه ۵۰ متری در اطراف یکی از دامداری‌های محله ولیران به سامانه ۱۲۵ ایستگاه آتش‌نشانی شهر دماوند گزارش شد.

با گزارش حادثه بلافاصله عوامل آتش‌نشانی دماوند به محل حادثه اعزام شدند که با تجهیزات کافی وارد چاه شده و جهت خارج کردن دو راس احشام اقدام کردند.

در این حادثه یک راس دام سبک از داخل چاه خارج و تحویل چوپان شد، ولی دیگری در اثر کمبود اکسیژن جان خود را از دست داده بود.

شايان به ذکر است با حضور رئیس اداره آتش‌نشانی دماوند و تلاش های بی وقفه عوامل عملیاتی آتش نشانی ایستگاه شماره یک دماوند‌، عملیات نجات انجام شد.


 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 15 فروردين 1403
  • ساعت 10
  • توسط احمد حسنی/شهرداری دماوند/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 12
نظرات شما
captcha refresh
Aa