دوشنبه 21 مهر 1404
تاریخ : شنبه 11 فروردين 1403
کد 158594

فضاسازی شهر فرون آباد در آستانه فرا رسیدن ۱۲ فروردین ماه

شهردار فرون آباد از فضاسازی و اطلاع رسانی در سطح شهر در آستانه فرا رسیدن ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فرون آباد، محمد عسگری فرد شهردار فرون آباد با بیان این که به مناسبت فرا رسیدن ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی ایران شهرداری فرون آباد به منظور گرامیداشت این روز بزرگ و افزودن بر شور و نشاط عمومی اقدام به فضاسازی سطح شهر نمود، افزود: روز ۱۲ فروردین ماه یادآور حماسه بزرگ مردم کشورمان در سال ۵۸ در پای صندوق های رای با انتخاب جمهوری اسلامی است و این روز ملی هر ساله جشن گرفته می شود.
 
وی بیان داشت: در آستانه فرا رسیدن روز جمهوری اسلامی ایران فضاسازی شهری در قالب نصب بنر و پرچم به منظور ایجاد نشاط در فضای شهر انجام شده و سعی بر آن بوده که متناسب با این روز بزرگ و مهم فضاسازی مناسبی در سطح شهر صورت گیرد.
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 11 فروردين 1403
  • ساعت 13
  • توسط حسن سندگل/شهرداری فرون آباد پاکدشت/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 4
نظرات شما
captcha refresh
Aa