شهردار فرون آباد از اجرای طرح جهادی روشنایی معابر همزمان با فرارسیدن نوروز 1403 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فرون آباد، محمد عسگری فرد شهردار فرون آباد با بیان این که تسهیل در رفع ایرادات روشنایی معابر شهری، در نهایت به افزایش میزان رفاه و رضایتمندی شهروندان منجر خواهد شد، بیان داشت: مدیریت شهری عزم و اراده برای افزایش نورپردازی در معابر سطح شهر و محلات دارد.
وی با اشاره به این که امنیت و آرامش شهروندان اصلیترین دغدغه مدیریت شهری است و روشنایی مطلوب و مناسب با ایجاد وضوح دید برای مردم موجب راحتی و آسایش شهروندان برای حضور در فضاهای شهری میشود، اضافه کرد: ما معتقدیم برای حل مشکلات موجود در شهر باید عزمی عمومی در مردم و مسئولان ایجاد شود و در این خصوص همدلی بین ارگانها و نهادها باید بیش از پیش باشد.
شهردار فرون آباد عنوان کرد: کار ساماندهی، بهسازی و اصلاح روشنایی معابر در قالب طرح جهادی روشنایی سطح شهر در دستور کار قرار گرفته است و با اجرای چنین پروژه هایی ضمن زیباسازی و تأمین روشنایی معابر سطح شهر و نورپردازي شهري شهروندان از جلوه زیبا و مطلوب سیمای شهر بهره مند می شوند.