يکشنبه 20 مهر 1404
تاریخ : يکشنبه 6 اسفند 1402
کد 158007

تبیین نقشه راه سال آینده مدیریت شهری در شورای معاونین شهرداری قدس

شهردار قدس در سی و هشتمین جلسه شورای معاونین شهرداری رفع موانع و مشکلات اجرایی در حوزه‌های مختلف اداری و مالی، ایجاد یک ساختار مناسب برای نظارت بر تخلفات ساختمانی و همت مضاعف واحد‌های مختلف در راستای تحقق اهداف و برنامه‌های شورای اسلامی و شهرداری را از مهم‌ترین ارکان نقشه راه مدیریت شهری قدس در سال آینده عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قدس؛ سعید شهلی در این جلسه که صبح امروز ۵ اسفند در سالن جلسات شهرداری برگزار شد، با اشاره به اجرای طرح استقبال از بهار، گفت: طرح جهادی پاکسازی معابر، حمل نخاله‌های ساختمانی، رنگ‌آمیزی دیوارها و مبلمان شهری، کاشت نهال و گلکاری در میادین و معابر با گل‌های متنوع فصلی، نهال و درختچه، توزیع نهال رایگان به مناسبت هفته طبیعت و منابع طبیعی و برگزاری مراسم روز درختکاری از اقدامات شهرداری برای استقبال از بهار است که این اقدامات تا پایان سال ادامه خواهد یافت.

وی افزود: همچنین برنامه‌ریزی‌های لازم جهت ایجاد بازار‌چه‌ در چند نقطه از شهر انجام گردیده و همزمان نیروهای رفع سد معبر نیز در روزهای پایانی سال از بساط‌گستری در سطح معابر شهر جلوگیری خواهند نمود.

شهردار قدس با بیان اینکه جلسات پایانی شورای معاونین در سال جاری به بررسی عملکرد مدیریت شهری در یک سال گذشته و برنامه‌ریزی در چهارچوب نقشه راه سال آینده شهرداری اختصاص خواهد یافت، تصریح کرد: رفع موانع و مشکلات اجرایی در حوزه‌های مختلف اداری و مالی، ایجاد یک ساختار مناسب برای نظارت بر تخلفات ساختمانی و همت مضاعف واحد‌های مختلف در راستای تحقق اهداف و برنامه‌های شورای اسلامی و شهرداری از مهم‌ترین ارکان نقشه راه مدیریت شهری قدس در سال آینده می‌باشد.

در ادامه جلسه حوزه‌های فعالیت معاونت‌های خدمات شهری و امور زیربنایی و ترافیک مورد بحث و بررسی قرار گرفت و معاونین این دو حوزه گزارشی از عملکرد و اقدامات بخش‌های تحت مسئولیت خود را ارائه نمودند.

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 6 اسفند 1402
  • ساعت 13
  • توسط رضا قاسمی پیربلوطی/شهرداری قدس/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 10
نظرات شما
captcha refresh
Aa