پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 2 اسفند 1402
کد 157953

برگزاری بیست و دومین جلسه‌ ستاد انتخابات شهرستان بهارستان

بیست و دومین جلسه ستاد انتخابات شهرستان بهارستان به ریاست فرماندار بهارستان و با حضور روسای کمیته های تخصصی در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد .
به گزارش کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان بهارستان؛ عبداله نوحی فرماندار بهارستان در این جلسه  گفت: فرآیند اجرایی انتخابات به نحو احسن در حال انجام است و تمهیدات لازم برای برگزاری انتخابات در ۱۱ اسفند صورت گرفته است.
.
وی افزود: حضور پر شور مردم بصیر شهرستان  در راهپیمایی۲۲ بهمن نویدبخش حضور گسترده و دشمن شکن در پای صندوق های رای خواهد بود.

رئیس حوزه انتخابیه فرعی بهارستان گفت:  اسامی قطعی نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی از سوی شورای محترم نگهبان اعلام شد و از روز پنجشنبه ۳ اسفند تبلیغات آنان آغاز و تا ۲۴ ساعت قبل از روز اخذ رای ادامه می یابد.

نوحی  تصریح کرد: تمامی نامزدهای انتخابات باید قانون را در تبلیغات رعایت کنند و هر گونه تخریب و توهین دیگر کاندیداها خلاف قانون و شرع است.

وی افزود: تشکیل مجلس قوی می تواند خیلی از مشکلات در کشور را حل کند بنابراین حضور آگاهانه و حداکثری و انتخاب نمایندگان اصلح را از مردم خوب بهارستان انتظار داریم.

 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 2 اسفند 1402
  • ساعت 07
  • توسط علی عزیزی/ادمین فرمانداری بهارستان
  • تعداد بازدید 1
  • واحد ارجاع دهنده فرمانداری بهارستان
نظرات شما
captcha refresh
Aa