چهارشنبه 5 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 30 دي 1402
کد 157034

شهردار قدس خبر داد؛

پیشرفت فیزیكی ۸۰ درصدی مجموعه ورزشی تنیس و پدل

شهردار قدس با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی پروژه احداث مجموعه ورزشی تنیس و پدل واقع در بوستان آزادگان، از افتتاح این پروژه در دهه فجر خبر داد .

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قدس؛ سعید شهلی شهردار قدس با اشاره به اجرای همزمان ۸ پروژه شاخص ورزشی طی سال جاری در شهرقدس، اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌ها با هدف دستیابی به سرانه استاندارد ورزشی در دستور کار شورای اسلامی و شهرداری قدس قرار دارد.

شهردار قدس تصریح کرد: در اجرای این پروژه‌ها، هم افزایش زمین‌های ورزشی در سطح محلات جهت فعالیت‌های ورزشی شهروندان بویژه کودکان و نوجوانان و هم احداث اماکن استاندارد به منظور برگزاری مسابقات حرفه‌ای در رشته‌های مختلف ورزشی مدنظر قرار دارد.

شهلی افزود: یکی از پروژه‌های مهم عمرانی در حوزه ورزشی، پروژه مجموعه ورزشی تنیس و پدل بوستان آزادگان است که مطابق با استانداردهای روز طراحی شده که قابلیت برگزاری مسابقات حرفه‌ای این رشته ورزشی را خواهد داشت. این پروژه هم‌اکنون با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی در مراحل پایانی اجرا قرار دارد که با یاری خداوند متعال در دهه فجر به بهره‌برداری خواهد رسید.

  • نوشته شده
  • در شنبه 30 دي 1402
  • ساعت 09
  • توسط رضا قاسمی پیربلوطی/شهرداری قدس/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 8
نظرات شما
captcha refresh
Aa