پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 19 آذر 1402
کد 155799

دیدار بخشدار مرکزی شهرستان پاکدشت با خانواده شهید سرافراز ابوالقاسم قرچه لو

بخشدار مرکزی شهرستان پاکدشت با حضور در منزل شهید سر افراز ابوالقاسم قرچه لو با خانواده معظم ایشان دیدار و گفتگو کردند
به گزارش روابط عمومی بخشداری مرکزی شهرستان پاکدشت، سعید فکری بخشدار مرکزی پاکدشت به همراه حجت‌الاسلام والمسلمین رحیمی امام جماعت روستای جیتو ، سیاه منصوری دهیار، و جمعی از اهالی با حضور در منزل شهید سرافراز ابوالقاسم قرچه لو با خانواده معظم این شهید دیدار و گفتگو کردند.
فکری در این دیدار گفت:اگر استقامت و شجاعت شهدا نبود اکنون این آرامش را نداشتیم و باید مردم و ملت ما قدرشناس شهدا و خانواده معظم شهدا باشند، انقلاب اسلامی به برکت خون شهیدان به جایگاه والایی رسیده و اکنون خانواده شهیدان سرمایه های انقلاب هستند.
  فکری  دیدار با خانواده شهدا را روحیه‌بخش دانست و افزود: حضور در کنار خانواده شهدا توفیق الهی برای مسئولان و خدمتگزاران نظام است و امروز آرامش حاکم بر جامعه را مدیون قطره قطره‌‌های خون شهدا هستیم.
وی خاطرنشان کرد: خانواده شهدا افتخار ملت ما هستند و شهید جاودانه ترین و مقدس ترین واژه انقلاب است.
شهید ابوالقاسم قرچه لو یکم خردادماه سال ١٣۴۵ در روستای جیتو از توابع شهرستان پاکدشت چشم به جهان گشود. دانش آموزچهارم متوسطه بود که به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. این شهید گرانقدر پانزدهم آبان ماه سال ١٣۶٢ در پنجوین عراق بر اثر اصابت ترکش به سینه به شهادت رسید. مزار وی در گلزار شهدای روستای جیتو واقع است.


 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 19 آذر 1402
  • ساعت 08
  • توسط محمد بختیاری/بخشداری مرکزی پاکدشت/فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 20
نظرات شما
captcha refresh
Aa