دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 12 آذر 1402
کد 155454

تجلیل از کارکنان کم توان شهرداری پاکدشت در گرامیداشت هفته معلولان

به مناسبت هفته جهانی معلولین مراسم تجلیل از کارکنان کم توان شاغل در شهرداری پاکدشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری  شهر پاکدشت، به مناسبت هفته جهانی معلولین مراسم تجلیل از  کارکنان کم توان  شاغل در شهرداری پاکدشت با حضور حسین زارعی سرپرست شهرداری پاکدشت، محسن پازوکی مسئول روابط عمومی و جمعی از پرسنل  کم توان در محل سالن جلسات شهرداری پاکدشت برگزار شد.
 
شهردار پاکدشت حضور و فعالیت کارکنان کم توان شهرداری همگام با سایر کارکنان را شایسته قدردانی دانست و گفت : هفته معلولین بهانه خوبی برای تقدیر از زحمات این قشر به خصوص پرسنل  کم توان است که با تلاش و پشتکار وظایف خود را به خوبی انجام می‌دهند.
 
حسین زارعی با بیان اینکه معلولان در تمام دنیا با عزم و اراده اثبات کردند معلولیت ، محرومیت نیست اظهار کرد: معلولان این باور را در جامعه ایجاد کرده اند که معلول یک فرد ناتوان وابسته نیست، بلکه عاملی برای اثبات و استفاده از سایر توانمندیهای این اشخاص است. موفقیت‌های بدست آمده توسط افراد معلول محدودیت‌هایشان را به دست فراموشی می‌سپارد.
 
زارعی با تقدیر از خدمات کارکنان  کم توان شاغل در مدیریت شهری افزود:با تمام مشکلاتی که این عزیزان هر روزه با آنها درگیر هستند ، تمام تلاش خود را برای ارائه خدمت به شهروندان بکار می گیرند و هیچ کم کاستی در انجام وظایفشان وجود ندارد که این ستودنی است.
 
حسین زارعی در ادامه  تغییر نگرش نسبت به معلولین را ضروری دانست و افزود : توجه به توانایی ها و احترام به شخصیت معلولین و ایجاد فرصت های برابر برای آنها جهت حضور فعال اجتماعی در تمامی عرصه ها لازم است . جامعه پوینده و بالنده نیازمند مشارکت همه اقشار جامعه بویژه معلولین است و حمایت از جامعه معلولان نیازمند مشارکت همگانی است.
 
در پایان این جلسه با اهدای لوح تقدیر  از همکاران کم توان شاغل در مجموعه مدیریت شهری تجلیل شد.
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 12 آذر 1402
  • ساعت 15
  • توسط محسن پازوکی/شهرداری پاکدشت/استانداری تهران-فرمانداری پاکدشت
  • تعداد بازدید 15
نظرات شما
captcha refresh
Aa