سه شنبه 22 مهر 1404
تاریخ : چهارشنبه 8 آذر 1402
کد 155322

بازدید سرپرست شهرداری فرون آباد از روند پیشرفت پروژه های عمرانی سطح شهر

سرپرست شهرداری فرون آباد با همراهی مسئول فنی و عمران شهرداری از پروژه های سطح شهر بازدید و از نزدیک در جریان مشکلات پروژه ها و پیشرفت فیزیکی آنها قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر فرون آباد، محمد عسگری فرد سرپرست شهرداری فرون آباد با همراهی مسئول واحد فنی و عمران شهرداری از پروژه های سطح شهر بازدید و از نزدیک در جریان مشکلات پروژه ها و پیشرفت فیزیکی آنها قرار گرفت.
 
محمد عسگری فرد سرپرست شهرداری فرون آباد ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های بی وقفه تمامی همکاران شهرداری در حوزه های مختلف دستورات لازم را در راستای تسریع در روند پیشرفت پروژه ها صادر و تاکید کرد: با توکل به خدا و در سایه همدلی و همراهی اعضای محترم شورای اسلامی شهر، مجموعه مدیریت شهری با تمام توان فعالیت های عمرانی و خدماتی را در سطح شهر دنبال خواهد کرد و مصمم هستیم که فضای بهتری را برای شهروندان ایجاد کنیم.
 
وی گفت: ساماندهی معابر و ورودی های شهر، افزایش سرانه فضای سبز، تعریض پل و ایجاد میدان در تقاطع بلوار 35 متری امام خمینی (ره) و بلوار شهید اصغری، سنگ فرش معابر، اجرای نهضت آسفالت، نورپردازی معابر شهری با استفاده از ریسه بلوطی و المان نوری، آماده سازی دومین زمین چمن مصنوعی شهر، احداث ایستگاه تاکسی برون شهری و اولین باغ راه شهر و جدول گذاری معابر در کنار ارائه خدمات دهی بصورت روزانه نشان می دهد شهر زنده است و تلاش و تکاپو در آن جریان دارد و به سمت عمران، توسعه و پیشرفت می رود.
 
سرپرست شهرداری فرون آباد با بیان این که با تلاش دوچندان در راستای رفع مشکلات و به تبع آن جلب رضایتمندی شهروندان اقدام خواهیم کرد، بیان داشت: در همین راستا بازدید از پروژه سنگ فرش معابر، طرح آماده سازی و زیرسازی جهت جدول گذاری خیابان گلستان، ایستگاه تاکسی برون شهری و آسفالت معابر جنوبی شهر صورت پذیرفت.
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 8 آذر 1402
  • ساعت 05
  • توسط حسن سندگل/شهرداری فرون آباد پاکدشت/استانداری تهران
  • تعداد بازدید 13
نظرات شما
captcha refresh
Aa