پردیس سینمایی فجر اسلامشهر به همت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اسلامشهر میزبان ۱۸ هزار اسلامشهری در هفته اوّل و دوم جشنواره بچه های ایران بود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری اسلامشهر، معصومه فتح اللهی درخصوص استقبال گسترده شهروندان اسلامشهری از دومین و بزرگترین جشنواره سینمایی کودک و نوجوان در اسلامشهر اعلام کرد: در دو هفته اول این جشنواره که از ۲۴ آبان ماه لغایت ۳ آذر ماه، در ۵۵ سانس اجرا شد، بیش از ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر از کودکان و نوجوانان اسلامشهری به همراه پدر و مادرهایشان مهمان ما بودند.
وی با اشاره به استقبال گسترده مردم منطقه و شهرستان های همجوار از این جشنواره افزود: همچنین در دو هفته نخست جشنواره، ۴۶ مدرسه و مجموعه فرهنگی و اجتماعی در جشنواره بچه های ایران شرکت کردند.
در پایان، فتح اللهی با اشاره به آغاز ثبت نام هفته سوم جشنواره بیان کرد: شهروندان عزیز اسلامشهری می توانند جهت ثبت نام رایگان و شرکت در هفته سوم این جشنواره، از روز سه شنبه ۱۷ آذرماه ساعت ۱۸ در سایت http://Eslamshahrticket.ir اقدام نمایند.
بزرگترین جشنواره سینمایی کودک و نوجوان جنوب غرب استان تهران با عنوان بچه های ایران برای دومین سال متوالی، به همت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اسلامشهر از ۲۴ آبان ماه لغایت ۱۳ دی ماه به مدت ۲۴ روز بصورت کاملا رایگان در پردیس سینمایی فجر اسلامشهر برگزار می شود.