چهارشنبه 5 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 17 آبان 1402
کد 154425

مدیرکل کمیته امداد استان تهران: بهره مندی بیش از 26 هزار یتیم و فرزند محسنین از کمک های حامیان

مدیرکل کمیته امداد استان تهران بیان اینکه هم اکنون ۲۱ هزار یتیم و فرزند محسنین تحت حمایت این نهاد هستند، گفت: از این تعداد ۵ هزار نفر یتیم و ۱۶ هزار نفر فرزند محسنین هستند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، سیدابوالفضل پرپنچی در آیین افتتاحیه مرکز نیکوکاری آوای باران با بیان اینکه هم اکنون بالغ بر 80 هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان تهران است، افزود: بالغ بر  140هزار نفر جمعیت این تعداد خانوار است.
وی گفت:کمیته امداد امام به تنهایی و بدون کمک‌های مردمی قادر به پاسخگویی به نیازهای اساسی مددجویان نیست و فعالیت مراکز نیکوکاری در نقاط مختلف استان ما را در ارائه خدمات بیشتر و متنوع‌تر به مددجویان تحت حمایت یاری می‌کند.
پرپنچی با بیان اینکه هم اکنون 5 هزار و 500 یتیم و 21 هزار فرزند محسنین از خدمات این طرح در کمیته امداد استان تهران بهره مند می شوند، بیان کرد: این اقدام با همکاری حامیان عضو این طرح برای این گروه از جامعه هدف تحت حمایت اجرایی می شود.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه رفع مشکل مسکن به عنوان یکی از مهمترین ابعاد توانمندسازی مددجویان همواره در دستور این نهاد، قرار دارد، افزود: در همین راستا پروژه های مسکن روستایی در روستاهای فیلستان و گلزار شهرستان پاکدشت با همکاری سپاه سیدالشهداء در دست اجرا است.
وی به بهره برداری از پروژه 352 واحدی در شهرستان پیشوا، اشاره کرد و افزود: در دوسال گذشته این پروژه توسط این نهاد در شهرستان پیشوا تکمیل و با کمترین آورده به مددجویان تحت حمایت تحویل شد.
پرپنچی ابراز امیدواری کرد: در شهرستان پاکدشت نیز با همکاری خیّران و مسئولان اقدامات اجرایی در خصوص تأمین مسکن مددجویی اجرایی شود.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران، خاطرنشان کرد: : مسکن از جمله اساسی‌ترین نیازهایی است که زمینه توانمندسازی مددجویان را فراهم می‌کند.
انتهای پیام
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 17 آبان 1402
  • ساعت 11
  • توسط نجمه افشاری/ کمیته امداد استان تهران
  • تعداد بازدید 23
نظرات شما
captcha refresh
Aa