دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 10 آبان 1402
کد 154110

دوازدهمین رزمایش کنترل آماده به کاری مولدهای برق اضطراری استان تهران / ۱۰ مرکز حیاتی و حساس در شهرستان‌های استان مورد ارزیابی قرار گرفتند

دوازدهمین رزمایش کنترل آماده به کاری مولدهای برق اضطراری استان تهران برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری تهران؛ در چهارمین روز از هفته پدافند غیرعامل دوازدهمین رزمایش آماده به کاری مولدهای برق اضطراری با حضور علی رضوان مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری تهران در شرکت توزیع نیروی برق استان تهران هماهنگ با ستاد فرماندهی این رزمایش در شرکت توانیر برگزار شد.
 
رضوان در حاشیه این رزمایش که به مناسبت نکوداشت پدافند غیرعامل با شعار « ایران پایدار، به وسعت ایمان، به بلندای امید» انجام شد، ضمن تاکید بر اهمیت تمرین و رزمایش ها در آمادگی دستگاه‌ها بر اساس شرح وظایف خود به اهمیت زیرساخت برق در فعالیت و تداوم کارکرد سایر زیرساخت های با اهمیت اشاره کرد و اجرای دستورالعمل تامین برق اضطراری مراکز حیاتی، حساس، مهم و قابل حفاظت توسط همه دستگاه های اجرایی، فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها را ضروری عنوان کرد.
 
وی ادامه داد: تجهیز مراکز یادشده به لحاظ نقش آنها در خدمات رسانی به مردم و پشتیبانی از سایر زیرساخت‌های وابسته به زیرساخت برق در مواقع اضطراری و قطعی برق از اولویت برنامه‌های سال جاری می باشد که دستگاه‌های دارای زیرساخت با پیش‌بینی اعتبارات لازم و استفاده از ظرفیت‌های قانونی باید به طور جدی مورد پیگیری قرار گیرد.
 
در ادامه قاسم شهابی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران هدف از برگزاری این رزمایش را ایجاد آمادگی لازم در ۲۵۲ مرکز حیاتی، حساس و مهم در شهرستان های استان تهران اعلام کرد و افزود: با توجه به برنامه‌ریزی به عمل آمده در دوازدهمین رزمایش سراسری کنترل آماده به کاری مولدهای برق اضطراری، مقرر شد برق ۱۰ مرکز در شهرستان‌های تحت پوشش این شرکت قطع شود تا آمادگی این مراکز در شرایط بحرانی مورد سنجش و ارزیابی قرار گیرد.
 
شهابی تصریح کرد: این رزمایش با رمز مقدس یا زینب(ع) از سوی سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در شرکت توزیع نیروی برق استان تهران هماهنگ با ستاد فرماندهی رزمایش در شرکت توانیر رأس ساعت ۱۳ آغاز شد و از ۱۰ مرکز هدف، مولدهای ۸ مرکز آماده به کار بودند، متأسفانه یک مرکز فاقد دیزل ژنراتور بود و مسئولین یک مرکز هم از ورود کارشناسان شرکت توزیع نیروی برق استان تهران ممانعت به عمل آوردند.
 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران ادامه داد : پس از قطع برق مراکز مورد نظر مولدهای برق اضطراری وارد مدار شدند و پس از ۲۰ دقیقه نیز از مدار خارج و مراکز مذکور به برق شهر متصل شدند.
 
انتهای پیام/
 
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 10 آبان 1402
  • ساعت 15
  • توسط راحله جمعه زاده/ استانداری تهران
  • تعداد بازدید 25
نظرات شما
captcha refresh
Aa