مدیرکل اجتماعی استانداری تهران بر لزوم بهبود کیفیت آرد و تأمین نان تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ ششمین نشست گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان تهران که با حضور زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مرتضی خدمتکار آرانی مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران، محمد اسماعیل مطلق رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، مسئولان دستگاههای اجرایی، نمایندگان اتحادیه های تولید نان سنتی و فانتزی و اعضای کمیته یکشنبه هفتم آبان ماه در تالار شهیدبهشتی برگزار شد.
خدمتکار آرانی مدیرکل اجتماعی فرهنگی استانداری تهران ضمن تقدیر از راهبری گروه سلامت و امنیت غذایی استان تهران و زحمات دبیرخانه این کارگروه به نقش موثر حضار و اعضای این کمیته در مسیر تدوین برش استانی سند تغذیه سلامت استان تهران اشاره کرد و حکم زالی به عنوان رئیس گروه کاری سلامت و امنیت غذایی تهران را به وی اهدا کرد.
وی خاطرنشان کرد: بهبود کیفیت آرد و نان موضوع مهمی در راستای تامین سلامت مردم است که همراهی و اهتمام تمام مجموعههای ذیربط را می طلبد.
مدیرکل اجتماعی فرهنگی استانداری تهران افزود: پس از اجرای مصوبات این نشست با همراهی و تلاش تمام مجموعه های ذیربط حتما باید در مراحل بعدی نظارت و ارزیابی عملیاتی شدن این دستورالعمل ها صورت گیرد.
در ادامه زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه 60 درصد سبد غذایی و تامین انرژی مردم ایران از نان تامین میشود، بر ضرورت برنامهریزی و سیاستگذاری برای استقرار نان کامل در سبد غذایی مردم تاکید کرد.
انتهای پیام/