چهارشنبه 5 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 15 مهر 1402
کد 153143

استاندار تهران: لزوم افزایش استانداردها در تولید محصولات/ باید اقتصاد کشور را به کشورهای همسایه گره بزنیم تا سطح استانداردها را بالا ببریم

استاندار تهران بر لزوم افزایش استانداردها در تولید محصولات تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری تهران؛ علیرضا فخاری در مراسم افتتاح مرکز بسته بندی محصولات کشاورزی تولیدی با تقدیر از زحمات و تلاش‌های تولیدکنندگان اظهار داشت: امروز شاهد تلاش‌های موثری از سوی تولیدکنندگان هستیم تا ظرفیت‌های بی بدیلی در مسیر تبدیل دارایی‌ها به ثروت های جاریه نقش آفرینی کند.
 
وی ادامه داد: تمرکز بر ظرفیت‌های پیش نیاز و اهداف اقتصادی به قدرت اقتصادی کمک می کند و وقتی قدرت اقتصادی شکل می‌گیرد، سایر بنیان های قدرت اقتصادی محقق می‌شود.
 
استاندار تهران عنوان کرد: در این چرخه بزرگ همه مراکز تولیدی در یک مسیر حرکت می کنند که منجر به ظرفیت جدید می شود و گاهی تا دوردست ها آثار وضعی خود را نشان می دهد.
 
فخاری سپس گفت: محصولاتی که در حوزه سرزمینی و متناسب با شرایط جغرافیایی در فضای روستا و عشایری تولید می‌شود، زمینه رشد، توسعه و تعالی حوزه اقتصادی را فراهم می‌کند.
 
وی افزود: لازمه رشد و توسعه در شهرها، رشد و توسعه روستا است و امروز بخش کشاورزی مدرن و بروز در پیشوا نشان می دهد که مشتریانی از کشورهای خارجی در حوزه شمال و شمال شرق پذیرای محصولات ما هستند تا با رعایت استانداردها بازار منطقه را به دست بگیریم.
 
استاندار تهران تاکید کرد: باید اقتصاد کشور را به کشورهای همسایه گره بزنیم تا سطح استانداردها را بالا ببریم و به سطح جهانی برسيم و با رعایت اصول کارشناسی در کشت، داشت و برداشت ظرفیت‌های جدیدی ایجاد کنیم.
 
گفتنی است مرکز بسته بندی محصولات کشاورزی جهت صادرات در روستای شعیب آباد شهرستان پیشوا،مرکز جامع خدمات خانه سلامت روستای قلعه سین شهرستان پیشوا به وسعت ۵۰۰ مترمربع و دهیاری روستای قلعه سین شهرستان پیشوا به وسعت ۴۰۰ مترمربع توسط استاندار تهران افتتاح شد.
 
انتهای پیام/
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 15 مهر 1402
  • ساعت 10
  • توسط راحله جمعه زاده/ استانداری تهران
  • تعداد بازدید 33
نظرات شما
captcha refresh
Aa