شنبه 19 مهر 1404
تاریخ : يکشنبه 9 مهر 1402
کد 152879

در جهت حفظ درختان کهنسال صورت گرفت؛

جابجایی 150 اصله درخت معارض پروژه‌ میدان خلیج‌فارس قرچک

شهردار قرچک از جابجایی 150 اصله درخت معارض پروژه‌ میدان جدید خلیج‌فارس این شهر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری قرچک، محسن خرمی شریف در این خصوص اظهار داشت: به‌منظور جابه‌جایی درختان ورودی شهرستان به جهت احداث میدان خلیج‌فارس و دسترسی به کمربندی شمالی، اطراف ریشه درخت‌ها خالی و با ریشه و حجم خاک اطراف آن گونی پیچ شده و به پارک جنگلی جهت کاشت مجدد ارسال می‌شود.

وی افزود: قبل از جابجایی این درختان و اجرای پروژه میدان ورودی شهر، کمیسیون ماده 7 (اشجار) با حضور اعضا تشکیل  و مجوزهای لازم جهت جابجایی درختان کاج صادر شد.

شهردار قرچک خاطرنشان کرد: درختان کاج بااحتیاط کامل توسط جرثقیل از محل بارگیری شده و در کوتاه‌ترین زمان به محل پارک جنگلی که چاله‌های کاشت از قبل با ابعاد مناسب حفرشده، کاشته می‌شود.

خرمی شریف در پایان عنوان کرد: وظیفه ذاتی شهرداری حفظ محیط‌زیست و فضای سبز است و این اقدام در جهت درختان و فضای سبز صورت گرفت.

 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 9 مهر 1402
  • ساعت 13
  • توسط حسین ابویسانی/شهرداری قرچک / فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 30
نظرات شما
captcha refresh
Aa