شنبه 10 آبان 1404
تاریخ : دوشنبه 3 مهر 1402
کد 152594

برای رفع نازیبایی های نمای بصری شهری؛

تبلیغات غیرمجاز در فازهای ۵ و ۹ مسکن مهر توسط شهرداری پردیس امحا شد

برای رفع نازیبایی های نمای بصری شهری، تبلیغات غیرمجاز در فازهای ۵ و ۹ مسکن مهر توسط شهرداری پردیس امحا شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری پردیس، یکی از امور اجرایی خدمات شهری شهرداری پردیس در فازهای ۹ و پنج در قالب طرح جهادی ساماندهی معابر، امحای تبلیغات غیرمجاز است.

برهمین اساس، طرح یاد شده به‌ صورت روزانه اجرا و تاکنون اغلب تبلیغات غیرمجاز از معابر فازهای مذکور جمع‌آوری و امحا شد.

همچنین شهرداری پردیس طی روزهای گذشته به معدود افرادی که از مبادی غیرمجاز برای انجام تبلیغات تجاری خود استفاده می‌کنند، تذکرات لازم را ارائه کرده است.

لازم به ذکر است انجام این‌گونه تبلیغات به دلیل تأثیرات نامطلوب بر نمای بصری شهری قابلیت پیگرد قانونی دارد.

گفتنی است که اجرای پروژه‌های عمرانی و همچنین خدمات ارائه شده به شهروندان فازهای جدید در حالی انجام می‌شود که سایت های مسکن مهر هنوز تحویل شهرداری پردیس نشده و اقدامات مذکور صرفا به منظور رفاه حال شهروندان صورت می‌گیرد.

  • نوشته شده
  • در دوشنبه 3 مهر 1402
  • ساعت 10
  • توسط آیت بهرام پور جویباری/شهرداری پردیس
  • تعداد بازدید 23
نظرات شما
captcha refresh
Aa