مجموعه چند منظوره فرهنگی واجتماعی شهدای گمنام محله امام زاده علی(ع) حصارک افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری ورامین، بمناسبت هفته دولت با حضور غراوی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران، مجید درویشی فرماندار ویژه شهرستان ورامین، حسین نوش آبادی نماینده مردم دشت ورامین در مجلس شورای اسلامی، علیرضا مومنی شهردار ورامین، احمد خانی رئیس شورای اسلامی استان، محمد و صالپور رئیس شورای شهر، محمد شیرکوند رئیس شورای شهرستان، امیر بیلچی و امید شیرکوند وابوالفضل جعفری اعضای شورای اسلامی شهر ورامین و روسای ادارات ونهاد های دولتی مجموعه چند منظوره فرهنگی واجتماعی شهدای گمنام محله امام زاده علی حصارک افتتاح شد.
در این زمینه شهردار ورامین گفت: مجموعه چندمنظوره فرهنگی واجتماعی شهرداری ورامین و با مشارکت عباس هداوند خانی از خیرین بنام شهرستان ورامین به یاد زندیاد قدمعلی هداوند خانی ساخته واحداث تا در راستای موضوعات فرهنگی ، اجتماعی و آموزشی از آن استفاده شود.
شهردار ورامین با تشریح ویژگی های این پروژه تصریح کرد: مساحت این مجموعه فرهنگی اجتماعی به متراژ ۱۸٠٠ متر و با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد تومان در محله حصارک ورامین به سرانجام رسید. از مسائل بسیار مهم در اجرای این پروژه این است که در محله کم برخوردار حصارک و امامزاده علی سکینه بانو اجرا شده که در جهت چند منظوره بودن این مجموعه می توان در اشتغالزایی زنان سرپرست خانوار از آن استفاده نمود.
مومنی افزود: اولویت و شعار اعضای شورای شهر و مسئولان شهرستان، رسیدگی به محلات حاشیهای و کمبرخوردار است و بیشتر پروزههایی که در شهرستان در حال انجام است، که در حاشیه شهر مانند خیرآباد، گل تپه و سکینه بانو واقع شده است.