سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 18 مرداد 1402
کد 151414

دوره خبرنویسی ویژه رابطین خبر معاونت‌ها و ادارات کل استانداری تهران/ صائبی: اطلاع‌رسانی و امیدآفرینی اولویت باشد

دوره خبرنویسی ویژه رابطین خبر معاونت‌ها و ادارات کل استانداری تهران برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری تهران؛ دوره خبرنویسی ویژه رابطین خبر معاونت‌ها و ادارات کل استانداری تهران با حضور محمد صائبی مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری تهران، راحله جمعه‌زاده کارشناس خبر استانداری تهران و رابطین خبری و تعدادی از مدیران روابط عمومی بخشداری‌های استان تهران برگزار شد.
 
صائبی در این جلسه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت اطلاع رسانی از اقدامات و عملکردها صورت گرفته در بخش های مختلف، اظهار داشت: رابطین خبر می توانند نقشی اساسی و محوری در افزایش امید و اعتماد در جامعه داشته باشند.
 
وی ادامه داد: دوره‌های خبرنویسی به منظور آشنایی و تسلط رابطین به حوزه خبر برگزار می شود تا همکاران بتوانند نقش موثر خود را به درستی ایفا کنند.
 
در ادامه نیز کارگاه آموزشی خبرنویسی برگزار و نکات لازم برای تقویت خبرنویسی توسط رابطین مورد تاکید قرار گرفت.
 

انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 18 مرداد 1402
  • ساعت 21
  • توسط راحله جمعه زاده/ استانداری تهران
  • تعداد بازدید 12
نظرات شما
captcha refresh
Aa