سه شنبه 25 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 21 ارديبهشت 1402
کد 148888

استاندار تهران در جمع شهروندان شهرک امام رضا (ع) تاکید کرد: افزایش سهمیه آرد نانوایی ها جهت پخت نان/ پیگیری وضعیت تملک اراضی

استاندار تهران با حضور در شهرک امام رضا (ع) (اوزون تپه ) بومهن ضمن شنیدن مشکلات و دغدغه های شهروندان دستوراتی را جهت بررسی و رسیدگی موارد مطروحه در اسرع وقت صادر کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، علیرضا فخاری استاندار تهران در سفر خود به شهرستان پردیس و با حضور در جمع شهروندان شهرک امام رضا (ع) بر افزایش سهمیه آرد نانوایی ها جهت پخت نان تاکید کرد و همچنین از پیگیری وضعیت تملک اراضی که بعد از تفاهم شهرداری بومهن با بنیاد مستضعفان خبر داد.
 
وی گفت: شهرداری باید نسبت به جدول کشی و بهسازی و مناسب سازی معابر اقدامات لازم را انجام دهد و با در اختیار قرار گرفتن سرانه های خدماتی و با کمک و مساعدت سایر دستگاه ها نسبت به احداث مکان های فرهنگی و ورزشی و مذهبی اقدام کند.
 
فخاری با اشاره به اینکه شهرداری در دوره ی مدیریت شهری جدید در یک سال گذشته نسبت به انجام امور مرتبط با خدمات شهری و جمع آوردی زباله و تسطیح معابر خاکی جهت تسریع در عبور و مرور مردم اقدامات خوب و قابل تقدیری را انجام داده است، تصریح کرد: اقدامات زیر ساختی تکمیلی با اخذ مجوزهای مربوطه از قبیل تغییر کاربری پس از تحویل مالکیت توسط بنیاد مستضعفان در دستور کار قرار دارد.
 
این مقام‌مسئول در پایان خاطر نشان کرد: تمام تلاش ما به عنوان خادمین بی منت، جلب رضایت شهروندان و تامین امنیت و آسایش در جامعه است که امیدواریم با تلاش شبانه روزی و خالصانه به این مهم دست پیدا کنیم.
 
انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 21 ارديبهشت 1402
  • ساعت 10
  • توسط علی حسین زاده/سردبیر استانداری تهران
  • تعداد بازدید 64
نظرات شما
captcha refresh
Aa