پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 19 ارديبهشت 1402
کد 148821

استاندار تهران: لزوم اصلاح فرآیندها در حوزه اقتصادی/ مسئولان قوانین را با مسائل شهرستان تطبیق دهند

استاندار تهران بر لزوم اصلاح فرآیندها در حوزه اقتصادی تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری تهران؛ علیرضا فخاری در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان قدس اظهار داشت: محصولات تولیدی تعدادی از شرکت‌های فعال در شهرستان قدس، قابل رقابت با بهترین برندهای دنیا است و پذیرفتنی نیست امروز کسی که در جهاد تولید و در خط مقدم مبارزه می کند، به عنوان پشتیبان از او حمایت همه جانبه نکنیم.
 
وی با اشاره به بازدید از یک واحد تولیدی تعطیل در شهرقدس، افزود: شایسته نیست کارگاهی را که تولیداتش با محصولات خارجی وارداتی رقابت می کند به دلایل واهی به تعطیلی بکشانیم، در حالی که آن واحد آلایندگی ندارد.
 
استاندار تهران با بیان اینکه باید تعارفات و محافظه‌کاری را کنار گذاشت و فرآیند اصلاح را آغاز کنیم، ادامه داد: اگر واحدی مجوز توسعه می خواهد و شهرداری به علت فضای سبز اجازه ساخت و ساز را نمی دهد، چرا تولیدکننده باید بلاتکلیف بماند یا باید طبق قانون اجازه ساخت بدهیم یا ملک را خریداری کنیم، همین تصمیمات است که مردم را اذیت می کند.
 
فخاری عنوان کرد: در شهرک های صنعتی شهرستان قدس که توسط بخش خصوصی اداره می شود شهرداری یک قانون و بخش خصوصی قانون دیگری را اجرا می کند که این موجب سردرگمی صنایع فعال در این شهرک‌ها و ایجاد مشکل در بخش تولید می شود.
 
وی در مورد مشکلات تولید کنندگان در بخش تسهیلات بانکی گفت: بیش از ۷۰ درصد بانک‌ها خصوصی هستند و نگاه اقتصادی آنها بر این اصل استوار است که منافعشان را در جایی سرمایه گذاری کنند که بیشترین سود، در کوتاه‌ترین زمان بازگردد، ولی ما در اجرای تبصره ۱۶ و ۱۸ آنچه تخصیص پیدا می کند را دنبال می کنیم.
 
استاندار تهران با بیان لزوم بازنگری تعرفه های اختصاص یافته برای آب، برق و گاز تصریح کرد: به منظور پایین نگهداشتن هزینه تولید تعرفه های صنعتی با بهای کمتر در نظر گرفته شده که در شهرستان برای برخی از صنایع این امر لحاظ نمی شود که باید بررسی شود.
 
فخاری در ادامه خاطرنشان کرد: مسئولان قوانین را با مسائل شهرستان تطبیق دهند و برای همه جا یک نسخه واحد نپیچند، همچنین شکل گیری شهرستان قدس بر پایه جغرافیای صنعتی نیازمند بازنگری است.
 
وی افزود: چند صنعت مادر به عنوان غالب فعالیت‌ها در شهرک‌های صنعتی بازتعریف شود و توجه داشته باشید اگر دانشگاهی مثل دانشگاه آزاد در شهرستان ایجاد می شود، باید در جهتی دانشجو تربیت کند که متناسب با نیاز صنایع شهرستان باشد.
 
وی با اشاره به اینکه بسیاری از مشکلات ما پیش افتاده و سطحی است، گفت: زمانی که از نزدیک با مشکلات شهرستان مواجه می شویم هیچ گونه پیچیدگی نمی بینیم، ما خودمان گره در گره ایجاد می‌کنیم.
 
فخاری با بیان اینکه تولید، امنیت اقتصادی در کشور ایجاد می‌کند، گفت: هوشیاری مسئولین مهم است؛ اگر می خواهید تداوم استقلال داشته باشیم و در راستای امنیت اجتماعی، اقتصادی پیش رویم؛ بایستی محکم، استوار و پرقدرت پیش رفته و این موانع را از میان برداریم.
 
انتهای پیام/
 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 19 ارديبهشت 1402
  • ساعت 21
  • توسط راحله جمعه زاده/ استانداری تهران
  • تعداد بازدید 49
نظرات شما
captcha refresh
Aa