شنبه 19 مهر 1404
تاریخ : سه شنبه 29 فروردين 1402
کد 148262

جلسه هماهنگی برگزاری کنگره شهدای پایتخت/ استاندار تهران: ترویج پیام شهدا با محوریت حجاب و عفاف مورد نیاز جامعه است

جلسه هماهنگی برگزاری کنگره شهدای پایتخت با حضور استاندار تهران برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری تهران؛ جلسه هماهنگی کنگره شهدای پایتخت با حضور علیرضا فخاری استاندار تهران، حجت‌الاسلام و المسلمین ابوترابی‌فرد امام جمعه موقت تهران، سردار حسن‌زاده فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص)، محسن نایبی معاون امنیتی و انتظامی استاندار، شفیقی معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار و دیگر اعضا برگزار شد. 
 
فخاری در این جلسه ضمن تبریک روز ارتش اظهار داشت: جهت تامین اعتبار برای برنامه‌های مصوب این طرح بزرگ باید برنامه‌ریزی کرد. 
 
وی افزود: طبق فرمایش مقام معظم رهبری هدف از این برنامه‌ها، ترویج پیام شهدا و اثربخشی لازم برای انتقال پیام شهدا می‌باشد که در این زمینه باید وصیت‌نامه شهدا را بررسی کرد که یکی از موضوعات مورد تاکید شهدا بحث حجاب و عفاف است، موضوعی که مورد نیاز جامعه است. 
 
استاندار تهران عنوان کرد: کارگروه ممیزی برای ارزیابی عملکرد کمیته‌ها تشکیل شود، همچنین محتوای مورد نیاز تهیه و جلسات به صورت مستمر برگزار شود و هماهنگی میان دستگاه‌ها نیز صورت گرفت. 
 
حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد نیز در این جلسه بر لزوم تحلیل و تبیین بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای کنگره شهدای دیگر استان‌ها تاکید کرد و گفت: احصا نکات محوری سایر کنگره‌های شهدا جهت برگزاری بهتر کنگره موثر است. 
 
وی ادامه داد: کمیته ویژه دانش‌آموزی نیز تشکیل شود تا در مناطق ۲۲گانه تهران در ماه‌های پیش‌رو یادواره‌هایی با حضور دانش آموزان و معلمان برگزار و بدنه دانش‌آموزی در فضای واقعی ایثار، مجاهدت و دستاوردهای دفاع مقدس قرار گیرند. 
 
امام جمعه موقت تهران همچنین بر بررسی نقاط قوت کنگره‌های استانی شهدا تاکید کرد تا بتوان با احصا این نکات اقدام متفاوت و اثرگذاری را انجام داد. 
 
در بخشی از جلسه سردار حسن ‌زاده با اشاره به برگزاری اجلاسیه ویژه شهدا در دهه اول بهمن ماه سال جاری اظهار داشت: جهت ترویج فرهنگ ایثار، جهاد، شهادت و مقاومت گام‌های مختلفی برداشته شده و برای برگزار کنگره شهدای پایتخت ۲۵ کمیته با وظایف مختلف تشکیل شده است. 
 
وی خاطرنشان کرد: تهیه فیلم‌های سینمایی مرتبط با شهدا در اولویت قرار گرفته و یادواره‌های محله‌ای، منطقه‌ای و قشری باید برگزار شود. 
 
فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) ضمن تشریح اقدامات کمیته‌های مختلف بیان کرد: در عرصه تبیین نیز رونمایی از کتاب‌ها و تالیف کتب مختلف با موضوع ایثار و شهادت در دستور کار قرار گرفته است. 
 

 
انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 29 فروردين 1402
  • ساعت 14
  • توسط راحله جمعه زاده/ استانداری تهران
  • تعداد بازدید 76
نظرات شما
captcha refresh
Aa