فرماندار شهرستان رباط کریم در دیدار با مدیر کل پست بانک استان تهران گفت: رجوع مردم به سیستم الکترونیکی لازمه آگاهی و فرهنگ سازی می باشد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری رباط کریم امید احمدی در دیدار با غلامی مدیر کل پست بانک استان تهران گفت : در شهرستان رباط کریم خوشبختانه در طی دو سال گذشته عملکرد رضایت بخشی در حوزه پست بانک شهرستان بوداست
وی افزود :بانکهای که خدمات بهتر به مردم ارایه دهد مورد استقبال مردم قرار می گیرد و پست بانک یکی از بانکهای عامل است که توانسته رضایت مردم را جلب کند.
در این دیدار غلامی با ارایه گزارشی از خدمات بانک در شهرستان گفت :حدود 13 روستای سطح شهرستان کلیه خدمات بانکی را ارائه میکنیم از جمله افتتاح حساب و ارائه تسهیلات و حدود 200 میلیارد تومان منابع از محل روستا در شعبه ناظر در رباط کریم تجهیز شده است
وی افزود : از محل همین منابع برای توسعه بخش شهرستان استفاده شده ودر صورت افزایش این منابع قطعا تاثیر بسزایی در توسعه روستا وشهری رباط کریم خواهیم داشت .
وی ادامه داد : 14 دستگاه ای تی ام در سطح شهرستان داریم که در تمام روستاها مستقر هست خوشبختانه استقبال خوبی شده است 1150 پوز فعال در شهرستان ارائه خدمت می کند و123 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است وخدمات قطعا با حمایت مسئولین اجرایی در شهرستان ارائه شده است تا هرروز شاهد رشد شعبه رباط کریم و روستاهای اطراف باشیم.
.jpg)