دوشنبه 21 مهر 1404
تاریخ : يکشنبه 4 دي 1401
کد 146079

بازدید سرزده فرماندار شهرستان دماوند از شهرداری و ستاد برف‌روبی آبسرد

فرماندار و رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان دماوند به همراه اعضای ستاد مدیریت بحران در شامگاه شنبه به صورت سرزده از شهرداری و  ستاد برف‌روبی آبسرد بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند در پی تداوم بارش برف، رضا طاهرخانی، فرماندار و رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان دماوند به همراه سرهنگ نجفی فرمانده سپاه پاسداران شهرستان رضایی مهر معاون هماهنگی امور عمرانی و اعضای ستاد مدیریت بحران در شامگاه شنبه به صورت سرزده از شهرداری و  ستاد برف‌روبی آبسرد بازدید کرد.

رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان دماوند گفت: با توجه به کاهش دما و بارش برف در محدوده شهرستان دماوند کلیه اعضای ستاد مدیریت بحران مسیرهای شهری تا پایان هفته جاری به صورت کامل در آماده باش بوده تا از بروز حوادث احتمالی جلوگیری شود.
 








  • نوشته شده
  • در يکشنبه 4 دي 1401
  • ساعت 09
  • توسط سعید خانی /فرمانداری شهرستان دماوند
  • تعداد بازدید 44
  • واحد ارجاع دهنده وب سایت فرمانداری دماوند
نظرات شما
captcha refresh
Aa