چهارشنبه 30 مهر 1404
تاریخ : دوشنبه 7 آذر 1401
کد 145394

فرماندار ملارد خبرداد:

تحقق ۹۲ درصدی ایجاد اشتغال در شهرستان ملارد

فرماندار ملارد گفت: در سال جاری تعهد اشتغال شهرستان ایجاد ۷ هزار شغل در بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای صنعتی و تولیدی بوده که از ابتدای فروردین تا پایان آبان ماه ۶ هزار و ۳۹۳ شغل در شهرستان ایجاد شده است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملارد، جابر کریمی در ادامه با اشاره به صدور مجوز واگذاری ۷۴۶ هکتار از اراضی منابع طبیعی به شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران برای تاسیس شهرک صنعتی ملارد بعد از ۱۴ سال، افزود: این شهرک در آینده می‌تواند از پیشران های مهم توسعه شهرستان و غرب استان باشد و در کاهش نرخ بیکاری نقش موثری ایفا کند.

وی اظهارکرد: هم اکنون در ملارد حدود 700 واحد صنعتی با بیش از 25 هزار نفر اشتغالزایی داریم که 16 هزار نفر آنان در شهرک صنعتی صفادشت و مابقی در لکه های صنعتی مشغول به کار هستند.
 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 7 آذر 1401
  • ساعت 10
  • توسط یوسف قربانی /ادمین فرمانداری ملارد
  • تعداد بازدید 18
  • واحد ارجاع دهنده فرمانداری ملارد
نظرات شما
captcha refresh
Aa