جمعه 25 مهر 1404
تاریخ : شنبه 12 شهريور 1401
کد 143717

بازدید استاندار تهران از نمایشگاه «رسم تعاون»/ منصوری: استفاده از ظرفیت های مردمی در قالب تعاونی ها ضروری است

استاندار تهران بر استفاده از ظرفیت های مردمی در قالب تعاونی ها تاکید کرد.
‌‌به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ محسن منصوری در حاشیه بازدید از نمایشگاه «رسم تعاون» که در برج میلاد برگزار شد، ضمن تشکر از اقدامات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: مسئولان این وزارتخانه با دقت، هنرمندی و طراحی بسیار خوب، بخشی از ظرفیت‌های گسترده بخش تعاون را در این نمایشگاه به تصویر کشیده‌اند. 
وی با اشاره به تاکید و اهتمام رئیس‌جمهور بر استفاده از ظرفیت‌های مردمی افزود: برای به‌کارگیری ظرفیت‌های مردم ابزارهای مختلفی وجود دارد اما آنچه مبنای دینی و عمیق اعتقادی بین مردم دارد، ساختار و سازمان تعاونی‌ها است. 
استاندار تهران عنوان کرد: طبق اسناد بالادستی باید به سمت توسعه تعاونی‌ها حرکت کنیم؛ چراکه این مسئله هم روح دینی دارد و هم با ساختارهای سیاستی و اجتماعی ما تناسب دارد و همچنین ریشه تاریخی در فرهنگ ایرانی اسلامی دارد. 
منصوری سپس با اشاره به رویکرد حل مسئله ای تعاونی‌های به عنوان یکی از ضرورت‌ها و نیازهای امروز کشور گفت: اگر ظرفیت‌های مردمی با یک خرد و هویت جمعی بر مبنای یک نیاز مشترک به شکل منطقی تلفیق شود، زمینه ساز تحولی جدی در این حوزه خواهد بود. 
وی به ‌شکوفایی تعاونی ها در دولت سیزدهم اشاره کرد و افزود: در مجموعه استان تهران به نمایندگی از دولت آمادگی خود را اعلام می‌کنیم که همه ظرفیت‌های بخش دولتی و خصوصی را برای رونق تعاونی‌ها و به ویژه تعاونی‌هایی که به صورت مسئله‌محور نیاز مردم را رفع می‌کنند، به کار بگیریم. 
انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در شنبه 12 شهريور 1401
  • ساعت 22
  • توسط علی حسین زاده/سردبیر استانداری تهران
  • تعداد بازدید 62
نظرات شما
captcha refresh
Aa