شهردار باقرشهر گفت: همکاری با مساجد و اجرای برنامه های مسجد محور در دستور کار شهرداری قرار دارد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری باقرشهر؛ نشست هم اندیشی ائمه جماعات مساجد با حضور حجت الاسلام استیری امام جمعه باقرشهر و کهریزک و محسن قضاتلو شهردار باقرشهر و امیر محبی معاون فرهنگی اجتماعی در سالن اجتماعات سپهبد شهید قاسم سلیمانی برگزار شد.
در این نشست صمیمی حجت الاسلام استیری بر همکاری و برگزاری برنامه های متنوع دینی و فرهنگی در مساجد تاکید کرد و بر تاثیر گذاری مساجد در جامعه و رفع مشکلات شهروندان تاکید کرد.
ائمه جماعات نیز به مسائل و مطالبات شهروندان اشاره کردند و خواستار تعامل و همکاری بیشتر در برگزاری برنامه های مشترک شدند.
ایشان به مراسم جاماندگان اربعین اشاره داشتند و پیشنهاداتی را در این زمینه مطرح نمودند.
شهردار باقرشهر نیز ضمن تاکید بر اهمیت و جایگاه مساجد در شکل گیری انقلاب و پشتیبانی از رزمندگان اسلام در زمان دفاع مقدس و پرورش جوانان انقلابی، بر گسترش روابط و پشتیبانی از برنامه های فرهنگی تاکید کرد و گفت: مساجد بهترین مکان برای فرهنگ سازی در زمینه حفظ و مراقبت از کالبد شهر است و ما آماده همکاری در تحقق اهداف مساجد درعرصه های دینی، علمی و فرهنگی هستیم .