معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران بر لزوم توجه به فعالیت های مسجدمحور در هدفگذاری های فرهنگی تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ سید عباس جوهری با حضور در اردوگاه مسجد صفا در جاجرود در برنامه های فرهنگی این اردوگاه شرکت کرد.
وی در این نشست صمیمی اظهار داشت:متاسفانه به دلایل مختلف توجه و نگاه مسئولان به فعالیت های مسجد محورانه کمرنگ بوده و شاهد یک عقب افتادگی بوده ایم و متاسفانه خسارات بزرگی در این زمینه دریافت کرده ایم.
وی افزود: قطعا مسجد نقش اساسی و محوری در توفیقات تشیع و نظاممقدس جمهوری اسلامی ایران داشته و دارد و ما باید این کم توجهی و به نوعی غفلت ناخواسته را جبران کنیم.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران عنوان کرد: ما در برنامه ریزی ها و هدفگذاری های فرهنگی در استان تهران، مسجد را محور قرار داده و سعی می کنیم این سنگر اول دفاع از ارزش ها و مقدسات را تقویت کنیم.
جوهری حضور 700 نوجوان و جوان را نشان برنامه ریزی و هدفگذاری صحیح دست اندرکاران و متولیان مسجد صفا دانستند و ضمن تشکر و تقدیر فراوان از همه عزیران به ویژه حجت الاسلام و المسلمین علوی بیان کرد: استانداری تهران هم در کمک به رفع مشکلات این عزیزان و تقویت برنامه های این مسجد نهایت مساعدت را خواهد داشت.
انتهای پیام/