پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 28 خرداد 1401
کد 142405

استاندار تهران: تبدیل قطار حومه ای تهران- ورامین به مترو مشکل تردد را حل می کند

استاندار تهران تبدیل قطار حومه ای تهران- ورامین به مترو را، راه حل مشکل تردد این منطقه عنوان کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، محسن منصوری در حاشیه بازدید رئیس جمهور از  شهرستان های جنوب شرق استان تهران اظهار داشت: روزانه 120 هزار تردد از جنوب شرق استان به سمت تهران جریان دارد و تبدیل قطار حومه ای تهران- ورامین به مترو مشکل تردد شهروندان را مرتفع می کند. 



وی ادامه داد: اگر پروژه قطار حومه ای تهران ورامین به مترو تبدیل شود مشکلی که در خصوص ناوگان  حمل و نقل عمومی و فرسودگی ناوگان وجود دارد برطرف خواهد شد. 



استاندار تهران عنوان کرد: این پروژه ابتدا در اختیار راه آهن جمهوری اسلامی بوده و بعد به مترو و مجدد به شرکت راه آهن واگذار شده، شرکت راه آهن در حال حاضر در حال انجام پروژه است و مردم و مسئولان منطقه درخواست دارند که این پروژه از راه آهن به متر واگذار شود.  



منصوری سپس گفت: راه آهن با معابر جنوبی شهرستان های ورامین، قرچک و پیشوا تقاطع های متعددی دارد که هم اکنون درحال انجام پروژه های پل زیر گذر و رو گذر به ویژه در ورامین در محدوده پل قاسم آباد هستند که رئیس جمهور از آن بازدید کردند و دستور بررسی و تکمیل طرح را دادند. 



انتهای پیام/


  • نوشته شده
  • در شنبه 28 خرداد 1401
  • ساعت 11
  • توسط مجتبی کریمی
  • تعداد بازدید 0
نظرات شما
captcha refresh
Aa