پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 1 خرداد 1401
کد 142084

گشت مشترک بازرسی از نانوایی ها و فروشگاه های شهرستان دماوند 

نظارت بر کیفیت نان،نصب تابلوی ساعات کار نانوایی در دید عموم،وزن چانه و نرخ نان از جمله اهداف بازرسی از این واحد های صنفی بود.

به گزارش روابط عمومی شهرستان دماوند با هماهنگی های انجام شده و پیرو دستور فرماندار محترم شهرستان دماوند، و با توجه به مصوبه کارگروه ستاد تنظیم بازار، گشت مشترک نظارت بر نانوایی ها و واحد های صنفی و کنترل وضعیت اقلام ضروری در روز چهارشنبه 28 اردیبهشت ماه با محوریت فرمانداری شهرستان دماوند واعضای ستاد تنظیم بازارانجام شد.
نظارت بر کیفیت نان،نصب تابلوی ساعات کار نانوایی در دید عموم،وزن چانه و نرخ نان از جمله اهداف بازرسی از این واحد های صنفی بود.
اطلاع از میزان وجود کالاهای اساسی مورد نیاز مردم، نظارت و بازرسی مستمر بر واحدهای صنفی درراستای بهبود وضعیت بازار و ارائه خدمات مطلوب‌تر به شهروندان ازمهمترین اهداف ستاد تنظیم بازار شهرستان دماوند بوده است، و روند بازرسی ها از واحد های صنفی ادامه خواهد داشت.

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 1 خرداد 1401
  • ساعت 15
  • توسط سعید خانی /فرمانداری شهرستان دماوند
  • تعداد بازدید 0
نظرات شما
captcha refresh
Aa