يکشنبه 20 مهر 1404
تاریخ : سه شنبه 23 فروردين 1401
کد 141365

اقدامات جهاد کشاورزی برای ساماندهی بازار گوشت/توزیع گوشت گوسفندی 85 هزار تومانی آغاز شد

مدیرکل پشتیبانی امور دام استان تهران گفت: توزیع گوشت گوسفندی به قیمت متوسط هر کیلوگرم 85 هزار تومان و گوساله 95 هزار تومان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، رضا سالمی در این باره اظهار داشت: در روزهای اخیر عرضه گوشت گرم به دلیل شرایط فصلی کمتر شده است زیرا دامداران به دنبال عرضه دام‌های خود از تیر ماه هستند تا با استفاده از علوفه بهاری دام خود را با وزن بیشتری به فروش برسانند، به همین منظور شرکت پشتیبانی امور دام، گوشت مازادی که از خود دامداران در فصل فراوانی عرضه خریداری کرده است برای تنظیم بازار عرضه می‌کند.

وی افزود: توزیع گوشت تنظیم بازاری با قیمت متوسط 85 هزار تومان (ران و سردست) برای گوشت‌های گوسفندی و 95 هزار تومان برای گوشت گوساله آغاز شد و این محصول بدون محدودیت در بسته‌های 1.5 تا 2 کیلوگرمی توزیع می‌شود.

سالمی خاطرنشان کرد: کلیه صنوف، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، تعاونی‌های توزیعی، مباشرین شهرستانی می‌توانند برای دریافت گوشت با قیمت (پخش) 79 تا 80 هزار تومان برای گوشت گوسفندی و 90 هزار تومان برای گوشت گوساله مراجعه کنند.

وی ادامه داد: این گوشت به صورت منجمد و از محل تولید داخل تولید شده است و برای توزیع این محصول در بازار هیچ محدودیتی وجود ندارد.

مدیرکل پشتیبانی امور دام استان تهران تصریح کرد: گوشت تنظیم بازاری امکان عرضه در تمام فروشگاه‌های زنجیره‌ای، صنفی و تعاونی‌ها دارد و در صورت درخواست صاحبان کسب و کار حداقل تا پایان ماه مبارک رمضان در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

سالمی گفت: با توجه به عرضه مازاد مرغ در بازار، خرید توافقی این محصول نیز آغاز شده است و مرغداران می‌توانند هر کیلوگرم مرغ را با قیمت 30 هزار تومان و 33 هزار و 660 تومان برای مرغ آرین به شرکت پشتیبانی امور دارم بفروشند.

  • نوشته شده
  • در سه شنبه 23 فروردين 1401
  • ساعت 12
  • توسط حمیدرضا مختاری / سازمان جهادکشاورزی استان تهران
  • تعداد بازدید 3
نظرات شما
captcha refresh
Aa