يکشنبه 2 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 9 فروردين 1401
کد 141172

هشدار جدی به متخلفان تغییرکاربری اراضی/آماده‌باش یگان حفاظت اراضی کشاورزی استان تهران در تعطیلات نوروزی

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از آماده باش یگان حفاظت از عرصه های ملی و اراضی کشاورزی این استان در ایام تعطیلات نوروزی خبر داد و افزود: با هرگونه تخلف به طور جدی برخورد می شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، پازوکی با اشاره به آماده باش یگان حفاظت از عرصه های ملی و اراضی کشاورزی در ایام تعطیلات نوروزی، گفت: با فرارسیدن تعطیلات نورزوی و شدت گرفتن سودجویی ها، ویلاسازی و ساخت و ساز غیرمجاز در زمین‌‌های کشاورزی، شماره تلفن 131 آماده دریافت گزارش‌های مردمی درباره حفاظت اراضی کشاورزی است.
وی افزود: با هدف ارتباط مردمی برای اطلاع رسانی جهت پیشگیری و برخورد با ساخت وسازهای غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی، گشت 131 حفاظت از اراضی کشاورزی این استان از 29 اسفند امسال تا 13 فروردین ماه 1400 در حال آماده باش کامل بوده و در سایر مواقع نیز به صورت شبانه روزی آماده برخورد با متصرفان و سودجویان در عرصه های اراضی کشاورزی هستند.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان تهران تصریح کرد: تخریب اراضی و تغییرکاربری‌های غیرمجاز، ساخت و سازهای بدون مجوز، تصرفات غیرقانونی و زمین‌خواری موضوعاتی هستند که تامین امنیت غذایی مردم، سلامت جامعه و منابع پایه کشور را با تهدیدات جدی مواجه کرده است.
وی با بیان اینکه برخی از افراد سودجو برای خرید وفروش زمین‌های خارج از محدوده شهر یا روستا ساخت و ساز ویلا و مسکن در مزارع و باغ‌ها و اراضی ملی اقدام می کنند، گفت: براساس قانون هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی و عرصه های طبیعی بدون مجوز سازمان جهاد کشاورزی ممنوع است و با متخلفان، علاوه بر قلع و قمع بناهای احداثی طبق قانون برخورد خواهد شد.
پازوکی با تاکید بر اینکه همکاران جهاد کشاورزی در ستاد و مراکز به طور مستمر در ایام تعطیل اشرافیت کامل به منطقه دارند، ادامه داد: همشهریان می توانند درصورت مشاهده هرگونه تخریب و تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی مراتب را از طریق تماس با سامانه ارتباط مردمی حفاظت اراضی کشاورزی 131 اطلاع رسانی کنند.

  • نوشته شده
  • در سه شنبه 9 فروردين 1401
  • ساعت 09
  • توسط حمیدرضا مختاری / سازمان جهادکشاورزی استان تهران
  • تعداد بازدید 0
نظرات شما
captcha refresh
Aa