چهارشنبه 26 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 24 اسفند 1400
کد 141103

تامین اعتبار 21 میلیارد تومانی دامدار کارت در استان تهران/ سالانه 160 هزار تن گوشت قرمز در استان تهران مصرف می‌شود

سرپرست سازمان جهادکشاورزی استان تهران با بیان اینکه هم‌اکنون حدود 14هزارتن مرغ در سردخانه‌های این استان وجود دارد، گفت: هیچ نگرانی برای بحث تامین مرغ وجود ندارد و با همکاری استان‌های تامین کننده این نوع گوشت، شب عید را بدون مشکل سپری می‌کنیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، سعید پازوکی در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران سرانه مصرف مرغ در استان تهران را 32 کیلو گرم عنوان کرد و اظهار داشت:  تعداد واحدهای تولید کنننده مرغ در استان 46 واحد است که حدود یک میلیون 386 هزار قطعه جوجه ریزی می‌شود.

وی با بیان اینکه روزانه حدود 40 تن مرغ در استان تهران تولید می‌شود، افزود: نیاز صنف و صنعت استان به مرغ روزانه حدود هزار و 400 تن است.

پازوکی خاطرنشان کرد: کمبود  مرغ در استان تهران از استان های اطراف نظیر مازندران، گلستان، قزوین، سمنان و گیلان تامین می‌شود.

به گفته این مسئول، مهمترین نکته ای که در حوزه مرغ در استان تهران  وجود دارد این است  که  استان تهران علاوه بر اینکه مصرف خودش را دارد بیشتر واحد های توزیع کننده اصلی مرغ کشور نیز در این استان قرار دارد.

تولید روزانه 260 تن تخم مرغ در استان تهران

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان تهران بابیان اینکه تولید روزانه تخم مرغ در استان تهران 260 تن است، گفت: مصرف روزانه تخم مرغ در استان تهران  حدود 480 تن است که مابقی ناگزیر از سایر استان ها  تامین می شود.

وی با اشاره به تمهیدات شرکت پشتیبان اظهار داشت: حدود 600 تن مرغ و  تخم مرغ آماده برای بازار داریم و ضمن اینکه واردات تخم مرغ نیز انجام‌می شود.

پازوکی مصرف سرانه تخم مرغ در استان  تهران را 12 کیلوگرم اعلام کرد و افزود: تعداد واحدهای تولید کننده تخم‌مرغ در استان تهران 64 واحد است که در حدود  پنج میلیون و 580 هزار  قطعه جوجه ریزی انجام‌می شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: در بحث تخم مرغ نگرانی هایی پیرامون نوسان قیمت در بازار هست اما کمبودی وجود ندارد.

سالانه 160 هزار تن گوشت قرمز در استان تهران مصرف می‌شود

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: سه هزار و 200 واحد تولید گوشت پرواری در استان تهران وجود دارد که سالانه 37 هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کنند.

وی با بیان اینکه نیاز به گوشت قرمز در استان سالانه 160 هزار تن است، افزود:  کمبود گوشت قرمز مورد نیاز شهروندان این استان  از استان های دیگر تامین می‌شود.

پازوکی سرانه مصرف گوشت قرمز در استان را  حدود 12 کیلوگرم عنوان کرد و ادامه داد: حدود چهار هزار تن گوشت منجمد گاوی و هزار تن نیز گوشت گوسفندی ذخیره داریم ،علاوه بر آن تمهیداتی در خصوص واردات گوشت قرمز اندیشده شده است.

این مسئول دلیل نوسان گوشت قرمز  را پایان  فصل پروار بره ها  اعلام کرد و گفت: بره های جدید نیز  هنوز سن شان کم است و به زودی گوشت گرم بره، وارد می شود.

محدودیتی در تامین برنج وارداتی نداریم

پازوکی، سرانه تولید برنج در  کشور را حدود 2.2  دهم میلیون تن اعلام  و خاطرنشان کرد: میزان باقی مانده از طریق واردات انجام‌می شود که سهمیه بهمن و اسفند استان حدود هفت هزار تن بود.

وی با بیان اینکه چهار هزار تن آن برنج هندی و سه هزار تن تایلندی است، ادامه داد: از این میزان حدود 50 تا 55 درصد آن جذب شده است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان، با بیان اینکه سهمیه برنج باز است، افزود: واحدهای صنفی و شرکت های زنجیره ای که به برنج هندی و تایلندی نیاز دارند  اعلام کنند چرا که هیچ محدودیتی در تامین برنج وارداتی نداریم.

این مسئول به جلسات قرارگاه امنیت غذایی اشاره کرد و گفت: تا امروز 152 جلسه قرارگاه امنیت غذا در تهران تشکیل شده که این جلسات 650 مصوبه داشته است.

 وی تعداد بازرسی های انجام شده بر محصولات اساسی را  قابل توجه دانست و اضافه کرد: از زمان برگزاری جلسات قرارگاه  37 هزار 150 مورد بازرسی از واحد های صنفی صورت گرفته که  6 هزار و 631  برگه تخلف صادرشده است.

وی همچنین به تامین نقدینگی دامداران  اشاره کرد و گفت: حدود 21 میلیارد تومان دامدار کارت در قالب  416 فقره تامین اعتبار شده است و حدود 19 میلیارد تومان هم تا الان جذب شده است و این روند ادامه دارد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، در خصوص بازار میوه شب عید نیز یادآور شد: سهمیه  استان تهران سه هزار تن  پرتقال  و هزار و 800 تن سیب قرمز و سیب زرد با کیفیت مناسب توزیع خواهد شد.

  • نوشته شده
  • در سه شنبه 24 اسفند 1400
  • ساعت 13
  • توسط حمیدرضا مختاری / سازمان جهادکشاورزی استان تهران
  • تعداد بازدید 0
نظرات شما
captcha refresh
Aa