دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 4 اسفند 1400
کد 140771

ذخیره سازی مناسب کالاهای اساسی در استان تهران

کالاهای اساسی بخش کشاورزی اعم از گوشت قرمز(گوسفندی و گوساله)، گوشت مرغ وتخم مرغ جهت مصرف در ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان به میزان کافی ذخیره سازی شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، سی وهفتمین جلسـه قرارگـاه امنیت غـذایی اسـتان تهران با حضور اعضای درون سازمانی و برون سازمانی صبح امروز درمحل سالن جلسات برگزار شد.

در این جلسه گزارشاتی از میزان ذخیره سازی گوشت قرمز(گوسفندی و گوساله)، گوشت مرغ وتخم مرغ جهت مصرف در ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان به همراه نحوه توزیع این محصولات توسط مدیر کل پشتیبانی امور دام استان، نحوه تامین و توزیع میوه شب عید (سیب و پرتقال) از طریق مباشرین و سامانه های الکترونیکی توسط مدیر سازمان تعاون روستایی استان تهران و  وضعیت تولید دام سبک وسنگین و میزان جوجه ریزی، تولید مرغ گوشتی و تخم مرغ توسط معاون بهبود تولیدات دامی سازمان ارائه شد

هم چنین سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان درخصوص میزان سهمیه کالاهای اساسی، تعداد بازرسی های صورت گرفته از اصناف و فروشگاه های زنجیره ای مطالبی بیان کرد و معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان نیز به تشریح فرآیند جذب اعتبارات مکانیزاسیون، قیمت تراکتور و ادوات کشاورزی پرداخت

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 4 اسفند 1400
  • ساعت 10
  • توسط حمیدرضا مختاری / سازمان جهادکشاورزی استان تهران
  • تعداد بازدید 0
نظرات شما
captcha refresh
Aa