يکشنبه 20 مهر 1404
تاریخ : دوشنبه 18 بهمن 1400
کد 140509

معاون استاندار تهران: پیگیری جهت افزایش سرانه‌های آموزشی در استان تهران/ تلاش شبانه روزی و‌ مجاهدانه وظیفه اصلی مسئولان است

معاون سیاسی استاندار تهران با اشاره به افتتاح 8 پروژه درمانی و آموزشی در راستای رضایتمندی مردم شهرستان ری بر تلاش شبانه روزی و مجاهدانه مسئولان تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ سید عباس جوهری همزمان با هفتمین روز از دهه مبارک فجر در آیین افتتاح مدرسه امام جواد (ع) ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معمار کبیر انقلاب اظهار داشت: ری همواره پرچم دار اقدامات توسعه‌ای در سطح استان تهران بوده و در حال حاضر بیشترین افتتاحیه‌ها از نظر تعداد و اعتبارات مربوط به این شهرستان است.

وی افزود: این انقلاب برنامه مهم و گسترده‌ای بود و به تعبیر مقام معظم رهبری شبیه اقدام انبیای الهی است لذا ما وظیفه داریم این انقلاب که شبیه معجزه بوده را به نسل بعد منتقل کنیم.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران عنوان کرد: بهترین ادای دین به انقلاب خدمت صادقانه و مجاهدانه به کسانی که پای انقلاب ایستادگی کردند.

جوهری سپس گفت: امروز معتقدیم تلاش شبانه روزی و‌ مجاهدانه برای تمامی مسئولین وظیفه اصلی است و امیدواریم بتوانیم در این زمینه پیش قدیم باشیم.

وی با بیان اینکه مردمی بودن جزو آرمان‌های اصیل امام راحل (ره) بوده ادامه داد: انقلاب ما مردمی بوده و هر کجا که کار را به خیرین و مردم واگذار کردیم شاهد پیشرفت و توسعه بودیم.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران خاطرنشان کرد: یکی از اهداف ما در استانداری تهران افزایش سرانه‌های آموزشی است که به صورت جدی پیگیری خواهیم کرد.

جوهری سپس تصریح کرد: شاهد افزایش جمعیت در شهرستان‌های مجاور شهر تهران هستیم که با در نظر گرفتن سرانه آموزشی بستر مناسبی برای جوانان فراهم می شود.

انتهای پیام/

  • نوشته شده
  • در دوشنبه 18 بهمن 1400
  • ساعت 23
  • توسط مجتبی کریمی
  • تعداد بازدید 0
نظرات شما
captcha refresh
Aa