يکشنبه 20 مهر 1404
تاریخ : يکشنبه 3 بهمن 1400
کد 140275

آیین تودیع و معارفه سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان قدس برگزار شد

آیین تودیع و معارفه سرپرست اداره ورزش و جوانان با حضور فرماندار قدس و دیگر مسئولین در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار گردد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس ، در این مراسم آقای محسن حسینی تودیع و آقای نادر ممیلو به عنوان سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان قدس معرفی شد.

وحید گلی کانی در آیین تودیع و معارفه سرپرست اداره ورزش و جوانان با بیان اینکه ورزش و جوانان رکن نشاط ، شادابی ، ذوق و شوق در جامعه هستند که اگر بسترها و زیرساخت های آن بدرستی در جذب ورزشکاران مدیریت شود قطعاً شاهد کاهش آسیب های اجتماعی و حتی امنیتی خواهیم بود .

وی در خصوص کاهش آسیب های اجتماعی ادامه داد : یکی از اصول یاری گری در حوزه پیشگیری مواد مخدر، ورزش می باشد اگر به آمارهای برخی از آسیب های اجتماعی مثل طلاق نگاه کنید در سطح ورزشکاران این معضل کم می باشد چرا که ورزشکار روحیه جوانمردی را با خود یدک می کشد.

فرماندار شهرستان قدس گفت : با ریل گذاری مناسب برای خوب دیده شدن جوانان و نوجوانان در هر جامعه، موجب می گردد آن جامعه در ترازهای مختلف رشد و پیشرفت نماید و قطعاً با خلاقیت و شور و نشاط جامعه را به سمت پویایی و شکوفایی و نیز در تربیت نیروی انسانی با کارآمد و آینده ساز سوق داد.

نماینده عالی دولت در شهرستان خطاب به سرپرست اداره ورزش و جوانان بیان داشتند : از مجموعه اداره ورزش و جوانان انتظار می رود :

- در تعامل با تمامی هیئت های ورزشی و ساماندهی تمامی سالن های ورزشی .

- دیده شدن تمامی ورزشکاران در سطح ملی و بین المللی .

- سرکشی و نظارت بر تمامی باشگاه های ورزشی خصوصی آقایان و بانوان .

- توجه به ورزش روستایی و ساماندهی و بهره مندی از سالن های ورزشی روستاها .

- خارج شدن سالن های ورزشی از بلاتکلیفی و اتمام پروژه های نیمه تمام .

- تعامل گسترده و اهتمام ویژه با حوزه های تربیت بدنی سایر دستگاه های شهرستان از جمله ( ناحیه بسیج سپاه ، اداره آموزش و پرورش، سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری قدس ).

- برنامه ریزی مناسب در خصوص ساماندهی امور جوانان و اوقات فراغت جوانان و ازدواج - جذب خیرین در حوزه های ورزش ، ازدواج جوانان و جذب اسپانسر های برای هیئت های ورزشی برابر مقررات مرتبط.

- شرکت در جلسات و کارگروه های شهرستان و پیگیری مستمر مصوبات. در برنامه های کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت مجموعه اداره ورزش و جوانان لحاظ نمایند. 

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 3 بهمن 1400
  • ساعت 12
  • توسط محمدرضا پاکراه/فرمانداری قدس/ادمین
  • تعداد بازدید 0
نظرات شما
captcha refresh
Aa