معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات کشور و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران به منظور رفع مسائل و مشکلات تولید با حضور در شهرستان اسلامشهر از شرکت پرورشی ـ تحقیقاتی ماهیران، به عنوان یکی از قدیمیترین و بزرگترین شرکتهای پرورش ماهیان زینتی کشور بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات کشور، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران ، فرماندار شهرستان اسلامشهر، سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان استان و سایر مسئولان به منظور رفع مسائل و مشکلات تولید با حضور در شهرستان اسلامشهر از شرکت پرورشی ـ تحقیقاتی ماهیران، به عنوان یکی از قدیمیترین و بزرگترین شرکتهای پرورش ماهیان زینتی کشور بازدید کردند.
در حاشیه این بازدید جلسه ای به منظور بررسی طرح توسعه ای این شرکت و رفع موانع و مشکلات موجود با حضور مدیر این مجموعه برگزار شد.
گفتنی است شرکت پرورشی ـ تحقیقاتی ماهیران تولید و پرورش ماهیان زینتی واقع در شهرستان اسلامشهر، درحال حاضر در زمینی به وسعت 5 هکتار به تولید سالانه 10 میلیون قطعه ماهی زینتی ،20 هزار قطعه گیاهان آبزی و 300 هزار دستگاه آکواریوم و تجهیزات جانبی مشغول است.